Objave

InfoSlovenija
6419
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/2519/logoPAMIConverted-1510048076.jpg

PAMI, NOVA GORICA

Vipavska cesta 50, 5000, Nova Gorica, Goriška
+386 (0)5 3306018

Galerija

Predstavitev storitve

V naših trgovinah PAMI, La Scarpa, ARS in Paprika po Sloveniji je na voljo OTROŠKA, ŽENSKA in MOŠKA obutev za vse priložnosti priznanih proizvajalcev in blagovnih znamk:

Ponudba:

  • otroška obutev: PAMI Kids
  • ženska obutev: ARA, Caprice, Doris, IMAC,Panama Jack, Joy, NewTop, Laura, Boulevard ...
  • moška obutev: Stone, New Trend, IMAC, Zen ...
  • športna obutev in obutev za prosti čas: Stone, Dunlop, Zen
  • pohodna obutev: Planika trekking
  • ženske torbice in galanterija: ME, MissUnique, Glitzy, ...

Ponujamo vam tudi pestro izbiro ženskih in moških torbic, denarnic, pasov in šalov.

Najdete nas v več kot 90 poslovalnicah po vsej sloveniji!

O podjetju:
Družba PAMI d.o.o. je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1993 s preoblikovanjem leta 1990 ustanovljenega podjetja Pamiso d.o.o. Nova Gorica. Osnovna dejavnost podjetja je trgovina z obutvijo in vsemi drugimi izdelki, ki spadajo v prodajo obutve.

Do leta 1998 je družba poslovala le na sedežu v Novi Gorici in je imela 12 zaposlenih. Ukvarjala se je s trgovino na debelo z obutvijo in repromateriali za proizvodnjo obutve ter z dodelavnimi posli s proizvajalci obutve v Sloveniji in republikah nekdanje Jugoslavije. Proizvajalcem je priskrbela in dobavila repromateriale za proizvodnjo obutve ter jim plačala delo, izdelano obutev pa je nato prodala naročnikom. To so bili naročniki iz držav zahodne Evrope (Nemčije, Italije, Nizozemske...), ki so iskali v državah nekdanje Jugoslavije podjetja s poceni delovno silo in s tem poceni izdelavo. Vse materiale za izdelavo je priskrbel naročnik in jih fakturiral Pami-ju. S tem se je izognil tveganju. Pami je potem poskrbel za organizacijo proizvodnje, nadziral proizvodnjo, poskrbel je za vse carinske dokumente in izdelavo obutev dobavil naročniku.

V Sloveniji je družba prodajala obutev različnih vrst in cenovnih razredov ter repromateriale za proizvodnjo obutve vsem takratnim večjim proizvajalcem obutve in večjim trgovskim mrežam z obutvijo. Velik del prihodkov je dosegla tudi s prodajo kupcem iz republik nekdanje Jugoslavije. Del prodaje je odpadel na manjše zasebne kupce na območju Slovenije, ki so po letu 1990 množično odpirali lastne trgovine. Obutev se je skoraj v celoti uvažala iz različnih držav sveta, največ s Kitajskega in iz držav Daljnega vzhoda in iz Italije.

Največji problem v letih od 1995 do 1998 je bila plačilna nedesciplina, tako slovenskih kupcev kot tudi kupcev iz republik nekdanje Jugoslavije. Zaradi neplačanih terjatev je družba utrpela veliko škodo. Te težave in selitev proizvodnje obutve vedno bolj na Vzhod ter s tem zmanjšano zanimanje tujcev za proizvodnjo v državah nekdanje Jugoslavije, so ogrozile obstoj samega podjetja Pami d.o.o.

Zaradi vsega navedenega je vodstvo družbe spremenilo svojo vizijo in se odločilo za lastno maloprodajno mrežo. Družba je začela odpirati lastna maloprodajna mesta po Sloveniji. Od leta 1998 pa do danes je tako odprla več kot 80 maloprodajnih mest po celi Sloveniji in dodatno zaposlila več kot 200 ljudi, največ prodajalcev in poslovodij. Glavni prihodek dosega danes z maloprodajo in načrtuje odprtje novih maloprodajnih mest in s tem povečanje prometa. Še vedno se ukvarja tudi s trgovino na debelo z obutvijo, vendar le s kupci, ki so zanesljivi plačniki ali pa plačujejo v naprej po računih.

Podjetje je mrežo svojih trgovin razdelilo na tri tipe. Največ trgovin, skupaj več kot 70, ponuja žensko, moško in otroško obutev, ki je prepoznavna po ugodnem razmerju med ceno in kakovostjo ter je namenjena širokemu krogu kupcev. Te trgovine nosijo ime *LA SCARPA* in *PAMI*. Sedem trgovin ponuja obutev za mlade in nosijo ime *PAPRIKA*. Enajst trgovin z imenom *ARS* pa ponuja obutev višjega cenovnega in kakovostnega razreda za kupce z večjimi zahtevami. O tem kakšno vrsto obutve bo določena trgovina prodajala in kako se bo imenovala, se vodstvo družbe odloči pri odpiranju vsake posamezne trgovine glede na lokacijo.

 Vir: http://www.pami.si

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Vipavska cesta 50, 5000, Nova Gorica, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Pami proizvodno in trgovsko podjetje, d.o.o.
Davčna št.:
26598388
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0224 1001 2611 936 (NLB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0002 9024 820 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Faks:
+386 (0)5 3306018
Spletna trgovina:

Socialno Omrežje