Image
Image
3501
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew59615.jpg

ARHITEKTURNI ATELJE IN SALON NOTRANJE OPREME, KLUN AMBIENTI D.O.O., LJUBLJANA

Tomačevska 7a , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje KLUN AMBIENTI združuje dejavnosti izdelovanja unikatnega oblazinjenega pohištva, industrijskega oblikovanja, arhitekture in urbanizma, ki se dopolnjujejo na izviren in organski način. Neposreden cilj podjetja je več kot kakovosten izdelek ali objekt - je primarno njegova umestitev v prostor in okolje.

Ker je naše življenje že od vsega začetka povezano z naseljevanjem in prehajanjem prostorov, je kakovost našega bivanja primarno povezana z ureditvijo prostora. Odnosi, ki jih vzpostavljamo s prostori in stvarmi v njih, so podobno kot odnosi med ljudmi že individualizirani, nosijo naš osebni pečat. Zato je vsak prostor vedno že »ambient« - po SSKJ »prostor z  določenimi značilnostmi, ki obdaja osebo ali stvar, okolje« in hkrati »razpoloženje, ozračje, ki ga ustvarja«. Ambient je torej živ organizem, ki diha z elementi, ki jih vsebuje. In z nami, ki ga naseljujemo in doživljamo.

Zato podjetje KLUN AMBIENTI, ki pokriva vse bistvene segmente kulture prostora: notranjo opremo, stavbno arhitekturo in urbanizem, ne ustvarja samo bivalnih prostorov, ampak ambiente v zgornjem pomenu, in s tem soustvarja kulturo bivanja.


OBLAZINJENO POHIŠTVO


Sedežne garniture, zofe-sofe, divani, fotelji, postelje niso samo žive priče sedanjih zgodb, ampak tudi oddaljene preteklosti, niso samo znamenja naše ali vaše intimne zgodovine, ampak nosilci kulturnih in estetskih vplivov velikih slogovnih obdobij: renesanse, baroka, rokokoja, klasicizma ter moderne dobe. V ateljeju KLUN AMBIENTI pri oblikovanju oblazinjenih elementov sledimo tako intimnim zgodbam kot osrednjim slogovnim smernicam v dizajnu, ki jih nadgrajujemo s svojimi inovativnimi rešitvami.

Pri tem so naše vizije v izhodišču podrejene ambientalnim zakonitostim: tako v materialu in podobi kot v dimenzijah, predvsem pa so prilagojene potrebam, željam in zahtevam naročnika, ki ga poskušamo že na začetku pritegniti v proces oblikovanja, saj se zavedamo, da ne samo skupaj z njim ustvarjamo njegovo lastno zgodbo, ampak se lahko od njega veliko naučimo tudi sami.

PONUJAMO VAM IZJEMEN IN PESTER PROGRAM OBLAZINJENEGA POHIŠTVA.


PISARNIŠKI STOLI GIROFLEX


V letu 2000 smo program lastne ponudbe razširili in na področju »oblazinjenih elementov« dobili uradno zastopstvo švicarskega podjetja Albert Stoll giroflex AG, ki se že 130 let ukvarja s proizvodnjo najkvalitetnejših, ergonomskih pisarniških stolov.


PROGRAM DIETIKER


S ponosom vam predstavljamo podjetje DIETIKER Švica katerega zgodovina sega tja v daljne leto 1878. Od takrat naprej pišejo zgodovino oblikovanja doma in široma po svetu. V sodelovanju s številnimi oblikovalci so v nekaj desetletjih razvili in oblikovali številne brezčasne klasike v najboljši švicarski kakovosti.

Izbor kakovostnih izdelkov z dolgo življensko dobo ponujajo uporabnikom izbiro udobja v vsakem položaju, arhitektom široko paleto izdelkov z veliko mero fleksibilnosti in neomejenostjo pri njihovem ustvarjanju in naročniku kjer vse poteka kot urca – od naročila do kraja dostave.

Deluje kot ura! Sinonim švicarske kvalitete!

• STOLI
• POČIVALNIKI - FOTELJI
• MIZE


ERGONOMIJA


Z ergonomsko ureditvijo delovnega mesta skušamo delo čim bolj prilagoditi človekovim fizičnim in psihičnim lastnostim, ter zmanjšati oziroma preprečiti morebitne škodljive učinke na zdravje...

Oblikovanje ergonomskega delovnega mesta oziroma okolja zajema človeške navade in na ta način pogosto naredi človekovo delo bolj produktivno, učinkovito, varno in zanesljivo...

Absentizem (odsotnost z dela) kot posledica neergonomskkih delovnih okolij, je večplasten in kompleksen pojav s katerim se ukvarjajo različne znanstvene discipline. Skupna ugotovitev posameznih avtorjev odsotnosti z dela je, da je absentizem izjemno pereč problem, ki pomeni hkrati tudi visok strošek za vsako podjetje...

... s strokovnim interdisciplinarnim pristopom bomo lahko naredili mnogo več kot sedaj na področju ergonomije in tako ohranjali psihofizično zdravje zaposlenih...

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tomačevska 7a , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
KLUN AMBIENTI d.o.o., proizvodnja, projektiranje in inženiring
Davčna št.:
77520343
Govorimo:
 SI
 EN
Telefon:
+386 (0)1 2373111
E-mail:
info@klun-ambienti.com
Faks:
+386 (0)1 4371057
Certifikat

Socialno omrežje