Objave

InfoSlovenija
2601
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew74715.jpg

APARTMENT KOBARID, APARTMA BON, KOBARID

Vrsno 1, 5222, Kobarid, Goriška

Galerija

Predstavitev storitve

DOBRODOŠLI PRI NAS

Nahajamo se v enem izmed najlepših koncev na sončni strani Alp, in sicer ob zgornjem toku reke Soče tik pod mogočnim Krnom, v majhni in mirni vasici po imenu Vrsno. Le nekaj kilometrov nas loči od Triglavskega narodnega parka, ki ponuja obilico neokrnjene narave, in je zato kot nalašč za sprostitev in uživanje na svežem planinskem zraku; morda le za kratek sprehod ali pa celo za vzpon na katero izmed bližnjih gora, ki ponujajo čudovit razgled v dolino. Poleg tega je čisto blizu vasi urejena pohodna steza, tako imenovana Slavčkova pot, ki je dobila ime po pesniku Simonu Gregorčiču, goriškem slavčku, saj poteka od Smasti do Vrsna, Selc in Sv. Lovrenca, kjer je pokopan. Če pa želite o znamenitem pesniku izvedeti kaj več, si lahko ogledate njegovo rojstno hišo, ki je preurejena v muzej. V okolici vasi se nahajajo trije slapovi; eden od teh je Malenšček, drugi je Gregorčičev slap z 88 metri, čisto blizu pa je še slap Brinta, ki je z veličastnimi 104 metri tretji najvišji slap v Sloveniji.

Apatma Bon (4+1)

Apartma ima lasten vhod, dve spalnici, dnevni prostor s kompletno opremljeno kuhinjsko nišo, kabinet ter kopalnico s tušem. Obe spalnici sta dvoposteljni, v dnevnem prostoru pa je nameščeno še dodatno ležišče za dve osebi. Na voljo vam je brezžična internetna povezava brez doplačila in televizija v eni izmed sob.

Najemna cena apartmaja vključuje parkirišče, garažo za kolesa ter motorje, vrtno uto z žarom, kurjavo, vodo, posteljnino in brisače, poleg tega pa vam je brez doplačila na voljo tudi vsa zelenjava z vrta ob apartmaju.

Aktivnosti

Širša okolica Vrsna ponuja veliko zanimivih aktivnosti: kolesarjenje ob reki Soči po ravninskem delu, zahtevnejši pa se lahko podate na pot po bližnjih hribih. Ljubitelji vodnih aktivnosti lahko uživate v raftingu, soteskanju (canyoning), spustu s kajakom, spustu z rečnim bobom (hydrospeed), ribolovu. Če imate raje dogajanje na suhem, vam bo morda všeč adrenalinski park v bližini Tolmina ali celo spust s padalom.

Ogledate si lahko: rojstno hišo pesnika Simona Gregorčiča, ostanke 1. svetovne vojne ali številne naravne znamenitosti, ki jih lahko poiščete v galeriji. Prepričani smo, da se bo našlo nekaj za vsakega izmed vas.Vir: Povezava

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Ana Bon - sobodajalka
Davčna št.:
31434401
Naslov:
Vrsno 1, 5222 Kobarid
Kontaktna oseba:
Ana Bon

Socialno Omrežje