Objave

InfoSlovenija
4943
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14795.jpg

APARTMAJI APARTMENTS TOLMIN

Zadlaz Čadrg 4, Tolmin, Goriška

Galerija

Predstavitev storitve

Počitniška hiša Orhideja se nahaja v centru Tolmina. Ima veliko dvorišče, na katerem lahko parkirate svoje vozilo in kolesarnico. V bližini je park, kjer je tudi otroško igrišče. V vseh apartmajih je dostop do interneta, po dogovoru pa lahko gostje naročijo tudi zajtrk.

V apartmajski hiši Orhideja so vam na razpolago trije apartmaji in soba:

Apartma Orhideja je 75 m² velik apartma z dvema spalnicama, kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo. V njem je 6 postelj + 2 dodatni ležišči. Kuhinja je moderno opremljena s pomivalnim strojem, pečico, steklokeramično kuhalno ploščo in hladilnikom z zamrzovalnikom.

Apartma Sončnica je 40 m² velik apartma s spalnico, kuhinjo z dnevnim prostorom in kopalnico. V njem sta 2 postelji + dodatno ležišče.

Studio Lilija je 30 m² velik, v katerem je kuhinjska niša, dnevno spalni prostor in kopalnica. Sončni vzhod pričara čudovito svetlobo in pogled na Tolminski grad vas bo očaral.

Soba Vijolica je dvoposteljna soba s kopalnico. Lahko jo združimo z APP Sončnica in dobimo čudoviti počitniški šopek z dvema spalnicama, dvema kopalnicama in kuhinjo z dnevnim prostorom.

Letni vrt

Dobrote iz vaške sirarne v Čadrgu lahko poskusite v Letnem vrtu Pr' Jakču, ki se nahaja dober kilometer naprej od znamenite Dantejeve jame.

V letnem vrtu Pr' Jakču se boste okrepčali z domačim narezkom, poskusili tolminsko specialiteto, in sicer kuhan krompir s slano skuto; gurmani se ne bodo odrekli krompirjevi friki s polento, sladokusci pa se bodo lahko posladkali z domačim jabolčnim zavitkom s skuto, jabolki in orehi.

Žejo boste pogasili z bezgovim sokom, s šilcem domačega žganja pa pognali kri po žilah.

Letni vrt je odprt celo poletje, prostora je za 30 popotnikov, za zaključene skupine je potrebno predhodno naročilo.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
LETNI VRT PR JAKČU FRANCI RUTAR S.P.
Davčna št.:
93619723
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0463 5011 4591 883 (NOVA KBM d.d.)
Odgovorna oseba:
Rutar Mirjam