Objave

InfoSlovenija
7739
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew42049.jpg

APARTMAJI BOHINJ BOHINJKA BOHINJSKO JEZERO

Ribčev Laz 74, Bohinjsko jezero, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

"Bohinjka" Apartmaji Bohinj,bohinjsko jezero

Bohinj in prečudovita bohinjska dolina

Bohinj je čudovita dolina na sončni strani Julijskih Alp, katera se razteza od Soteske, malo naprej od Bleda pa vse do Ukanca. Večji del Bohinja leži tudi v Triglavskem narodnem parku, kateri je dobil ime po naši najvišji gori Triglav (2864m) in je edini narodni park v Sloveniji. Po Triglavu se imenuje tudi gorovje – Triglavsko pogorje, ki s severne strani obdaja dolino Bohinj, z južne strani pa jo obdajajo Spodnje Bohinjske gore (do 2000m).

Največje naravno jezero v Sloveniji

Bohinj je z največjim stalnim naravnim jezerom v Sloveniji – Bohinjskim jezerom in velikim številom lepih slapov, med katerimi je najbolj poznan slap Savica ter mnogimi prečudovitimi potoki, gorami, hribi, planinami, senožetmi in gozdovi ter travniki enkratno izhodišče za razno razne športne aktivnosti.

Z pestro izbiro naravnih in kulturnih znamenitosti in ogromno možnimi aktivnosti, tako za umirjene kot tiste bolj adrenalina željne, vas Bohinj vabi preko celega leta.

APARTMA SVENŠEK ***

Dva prijetna apartmaja, eden v pritličju, drugi v prvem nadstropju stanovanjske hiše

Samo 300m oddaljena od bohinjskega jezera. Tako ne potrebujete prevoznega sredstva za to, da bi se osvežili v prekrasnem jezeru. S tem vam je marsikatera nevšečnost lahko prikrajšana. Hkrati je blizu vse kar potrebujete za prijetno bivanje. 

Trgovina, restavracija, turistične informacije in pošta so oddaljeni manj kot 200 m, avtobusna postaja pa le nekaj metrov več.

V celotni hiši je brezžično internetno omrežje Wifi, kateri je na voljo brezplačno (pri Mojci dobite geslo) in v vsakem apartmaju je kabelska televizija.

Apartma za 3 osebe v pritličju:

V apartmaju je velika spalnica z zakonsko posteljo ter dvema omarama za oblačila in vse kar spada zraven.

Dnevna soba je prostorna z dovolj velikim in udobnim kavčem za prijetno sedenje treh oseb. V dnevni sobi je tudi pisalna miza, namenjena za uporabo računalnika, reševanje križank ali za barvanje in risanje. Osnovne potrebščine kot so pisala, barvice in pobarvanke ter nekaj listov je že pripravljeno za uporabo. Prav tako nekaj družabnih iger.

Tretja postelja je načeloma v dnevni sobi. Sta pa tako dnevna soba kot spalnica dovolj veliki, tako da je postavitev omenjene tretje postelje možna v obeh prostorih. Zavedamo se, da le ta odvisna od karakteristike gostov.

Kopalnica je opremljena z masažno tuš kabino, ki vključuje tudi turško savno in radio ter možnost povezave z mobilnim telefonom preko modrega zoba (bluetooth). Upravlja se lahko tudi z daljinskim upravljalnikom.

Kuhinja je nekoliko manjša vendar kljub temu zadosti velika za tri osebe. Vključuje kuhališče s štirimi kuhalnimi ploščami (tri plin in ena elektika) in pečico. Nad kuhališčem je napa za zračenje vključujoč svetilko za prijetnejše kuhanje. Pomivalno korito je veliko - dvojno. Dovolj je omaric in predalov za potrebno posodo in velik hladilnik z zamrzovalnim delom. 

V kuhinji je tudi dovolj velika miza z tremi stoli, tako da se lahko mirno prepustite gurmanskim užitkom, ki si jih pripravite.
 
Apartma za 4 osebe v prvem nadstropju:

V apartmaju sta dve spalnici od katerih ima ena zakonsko posteljo, druga pa dve ločeni postelji. Vsaka ima svoj balkon.
Apartma ima tudi kopalnico s tušem in dnevni prostor s kuhinjsko nišo ter jedilnico vključujoč velik hladilnik. Kuhinja poleg osnovnih kuhinjskih elementov in opreme, vključuje tudi aparat za pripravo kave, grelnik vode, opekač kruha in mikrovalovno pečico.

V obeh apartmajih so vam na voljo:
- posteljnina,
- brisače, toaletni papir in tekoče milo,
- detergent za pomivanje posode, gobica, papirnate servete in servete iz blaga,
- osnovne začimbe (sol, poper, sladkor,...),
- televizija (kabelska), 
- brezplačen Wifi dostop,
- družabne igre,
- osnoven material za pisanje, risanje in barvanje.

Ob prihodu paket dobrodošlice za vse, ki bivajo vsaj šest dni.
Na vrtu pred hišo vam je na razpolago miza s klopmi.
Prav tako so na voljo igrala za otroke. (od julija dalje)

APARTMA TALER ***

Prijeten apartma v prvem nadstropju manjše domačije, od bohinjskega jezera oddaljen le dobrih 3km.
V apartmaju sta dve dvoposteljni sobi z zakonskima posteljama. Vsaka ima svojo kopalnico s tušem in svoj izhod na skupen balkon.

V apartmaju tudi večji dnevni prostor s kuhinjsko nišo in jedilnico. V tem prostoru je tudi televizija (ADSL), hladilnik in vsa osnovna kuhinjska oprema, vključno s pečico in aparatom za pripravo kave.

Apartma Taler - Pr`Ukco
Studor v Bohinju 6
4267 Srednja vas v Bohinju
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

AKTIVNOSTI

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Ribčev Laz 74, Bohinjsko jezero, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
BOHINJKA - Mojca Taler s.p.
Davčna št.:
75537362
Kontaktna oseba:
Mojca Taler

Socialno Omrežje