Objave

InfoSlovenija
4500
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew2891.jpg

APARTMAJI BANOVCI

Banovci 23, 9241 Veržej, Pomurska

Galerija

Predstavitev storitve

V mirnem okolju daleč od betonskih blokov, ob reki Muri leži majhna vasica Banovci, kjer živijo prijazni ljudje in vam je narava tako rekoč podarjena v dlan. V samem centru vasi se nahajajo novo lepo urejeni  apartmaji Banovci, ki so od Term Banovci oddaljeni le krajši sprehod (cca.350 m) ob pogledu na lepo urejene domačije, katere vam ponujajo raznovrstne domače specialitete (domače vino, zelenjavo z vrta, domačo tünko, med,…).

V bližini apartmajev Banovci je tudi več kaffe barov in pizzerija.

Glavna ponudba pa so seveda Terme Banovci, kjer lahko razvajate svoje telo in duha v številnih notranjih in zunanjih bazenih ter v Wellness centru, kateri vam nudi različne masaže telesa, aroma terapijo, podvodne masaže ter zeliščne, biserne in termalne kopeli. Posebnost v okolici apartmajih Banovci so Term, razni animacijski programi za najmlajše (banovski gusarji, banovske čarovnice, detektiv Franček, banovski vitezi,…).


Okolica Banovec pa vam seveda ponuja še ogromno možnosti za različne športne aktivnosti. Posebna zimska čarobnost vasi pa je »božična vas« v bližini apartmajev Banovci, ko se vsa vas v mesecu decembru spremeni v čar sijočih lučk in jaslic.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Zvonko Heric - sobodajalec
Davčna št.:
92762972
Naslov:
Banovci 23, 9241 Veržej
Odgovorna oseba:
Zvonko Heric
Kontaktna oseba:
Zvonko Heric