APARTMAJI JESENUC V SNOVIKU

Snovik 2A , Laze v Tuhinju, Osrednjeslovenska +386(0)1 8392728
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Urankar Janez - sobodajalec
  • Davčna št.:
  • 53154908
  • Faks:
  • +386(0)1 8397753
  • E-mail:
  • Govorimo:
  • Z vami že:

Apartmaji Jesenuc so sodobno opremljeni apartmaji bodisi za posameznike, prikupne pare ali večje družbe.

Vsak apartma ima opremljeno kuhinjo (posoda, pribor, krpe,…) s kuhalno ploščo ter hladilnikom (ta pa je na žalost prazen). Kopalnice imajo tuš kabine, v ceno pa je vključen tudi wc papir ter uporaba brisač in posteljnine. Na terasi je možno “zakuriti” gril, prav tako si lahko brezplačno  izposodite kolesa ali mizo za namizni tenis.

V današnjih časih seveda ne gre brez interneta. Z brezplačnim wi-fijem boste na tekočem z vašo e-pošto, na facebook pa boste že lahko naložili najnovešo fotko iz Snovika.

Naši najmlajši gostje so prav posebni gostje. Mali princi in princeske se lahko poigrajo na otroškem igrišču. Trampolin, gugalnice, peskovnik in mala hišica so tu za nešteto otroških domislic.

Ob vašem odhodu apartmaje počistimo mi, saj se zavedamo da ste prišli na oddih.

Cenik

Cena za dnevni najem apartmaja:

Apartma do dve osebi: 35 Eur
Apartma za tri osebe: 40 Eur
Apartma za štiri osebe: 50 Eur

Če koristite apartma 2 noči ali več  je cena:

Apartma do dve osebi: 30 Eur
Apartma za tri osebe: 35 Eur
Apartma za štiri osebe: 42 Eur

Kaj početi

Okolica apartmaja nudi številne možnosti za šport in rekreacijo (sprehodi, kolesarjenje, tenis, jahanje), bivanje v Snoviku pa lahko popestrijo še ogledi naravnih in kulturno zgodovinskih znamenitosti, tradicionalnih prireditev in običajev.

Plavanje in sprostitev je možna v čudovitem okolju, kjer naše najmlajše terme, Terme Snovik, nudijo svojim obiskovalcem pokrito termalno kopališče s 500 m2 vodnih površin ter zunanje bazene. Kopanje v bazenu bogatijo številne vodne atrakcije, termalna voda pa ima izredno zdravilne učinke pri pomirjanju stresnih napetosti, pri zdravljenju želodčnih težav in okrevanju po poškodbah.

Mesto Kamnik je kulturno in upravno središče občine, ki se je pod okriljem Kamniških vršacev ob reki Kamniški Bistrici razvil v majhno, vendar ponosno mesto s svojevrstnim utripom. V srednjem veku je bil Kamnik cvetoče trgovsko mesto s kovnico denarja in bivališče znanih plemiških družin. Na nekdanje slavne dni mesta spominja čudovita arhitektura in legende o ukleti grofični Veroniki. Le te zaživijo vsako leto v okviru prireditve Srednjeveški dnevi v Kamniku, pomembna prireditev pa so tudi Dnevi narodnih noš, ki v začetku septembra na svoj način obogatijo in spremenijo podobo Kamnika.

Posebna ponudba Kamniške občine pa je tudi zdravilni gaj v Tunjicah pri Kamniku, kjer si na eni od energijskih točk naberete moči ali pa ozdravite bolezen.

Kamnik je prav tako pomembno izhodišče za planinske ture in vzpone do koč in vrhov Kamniško-Savinjskih Alp (Velika planina, Kamniško in Kokrško sedlo, Korošico, Krvavec,…

Pogosta izletniška točka po je tudi zgledno urejen Arboretum Volčji Potok, kjer je na ogled okrog 3500 enot domačih in tujih rastlinskih vrst. Vsako leto prirejajo tudi množično obiskane razstave cvetja.

V Volčjem Potoku pa je možno zavihteti tudi palico, saj je Golf Arboretum eno od priznanih golf igrišč v Sloveniji.

Video

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si