Objave

InfoSlovenija
3743
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew42106.jpg

APARTMAJI SNOVIK APARTMAJI JESENUC

Snovik 2A, Laze v Tuhinju, Osrednjeslovenska
+386(0)1 8397753

Galerija

Predstavitev storitve

Z VAMI ŽE OD LETA 2003

Apartmaji Jesenuc so sodobno opremljeni apartmaji bodisi za posameznike, prikupne pare ali vecje družbe.

Vsak apartma ima opremljeno kuhinjo (posoda, pribor, krpe,…) s kuhalno plošco ter hladilnikom (ta pa je na žalost prazen). Kopalnice imajo tuš kabine, v ceno pa je vkljucen tudi wc papir ter uporaba brisac in posteljnine. Na terasi je možno “zakuriti” gril, prav tako si lahko brezplacno  izposodite kolesa ali mizo za namizni tenis.

V današnjih casih seveda ne gre brez interneta. Z brezplacnim wi-fijem boste na tekocem z vašo e-pošto, na facebook pa boste že lahko naložili najnovešo fotko iz Snovika.

Naši najmlajši gostje so prav posebni gostje. Mali princi in princeske se lahko poigrajo na otroškem igrišcu. Trampolin, gugalnice, peskovnik in mala hišica so tu za nešteto otroških domislic.

Ob vašem odhodu apartmaje pocistimo mi, saj se zavedamo da ste prišli na oddih.

Cenik

Cena za dnevni najem apartmaja:

Apartma do dve osebi: 35 Eur
Apartma za tri osebe: 40 Eur
Apartma za štiri osebe: 50 Eur

Ce koristite apartma 2 noci ali vec  je cena:

Apartma do dve osebi: 30 Eur
Apartma za tri osebe: 35 Eur
Apartma za štiri osebe: 42 Eur

Kaj početi?

Okolica apartmaja nudi številne možnosti za šport in rekreacijo (sprehodi, kolesarjenje, tenis, jahanje), bivanje v Snoviku pa lahko popestrijo še ogledi naravnih in kulturno zgodovinskih znamenitosti, tradicionalnih prireditev in obicajev.

Plavanje in sprostitev je možna v cudovitem okolju, kjer naše najmlajše terme, Terme Snovik, nudijo svojim obiskovalcem pokrito termalno kopališce s 500 m2 vodnih površin ter zunanje bazene. Kopanje v bazenu bogatijo številne vodne atrakcije, termalna voda pa ima izredno zdravilne ucinke pri pomirjanju stresnih napetosti, pri zdravljenju želodcnih težav in okrevanju po poškodbah.

Mesto Kamnik je kulturno in upravno središce obcine, ki se je pod okriljem Kamniških vršacev ob reki Kamniški Bistrici razvil v majhno, vendar ponosno mesto s svojevrstnim utripom. V srednjem veku je bil Kamnik cvetoce trgovsko mesto s kovnico denarja in bivališce znanih plemiških družin. Na nekdanje slavne dni mesta spominja cudovita arhitektura in legende o ukleti groficni Veroniki. Le te zaživijo vsako leto v okviru prireditve Srednjeveški dnevi v Kamniku, pomembna prireditev pa so tudi Dnevi narodnih noš, ki v zacetku septembra na svoj nacin obogatijo in spremenijo podobo Kamnika.

Posebna ponudba Kamniške obcine pa je tudi zdravilni gaj v Tunjicah pri Kamniku, kjer si na eni od energijskih tock naberete moci ali pa ozdravite bolezen.

Kamnik je prav tako pomembno izhodišce za planinske ture in vzpone do koc in vrhov Kamniško-Savinjskih Alp (Velika planina, Kamniško in Kokrško sedlo, Korošico, Krvavec,…

Pogosta izletniška tocka po je tudi zgledno urejen Arboretum Volcji Potok, kjer je na ogled okrog 3500 enot domacih in tujih rastlinskih vrst. Vsako leto prirejajo tudi množicno obiskane razstave cvetja.

V Volcjem Potoku pa je možno zavihteti tudi palico, saj je Golf Arboretum eno od priznanih golf igrišc v Sloveniji.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Snovik 2A, Laze v Tuhinju, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
URANKAR JANEZ - SOBODAJALEC
Davčna št.:
53154908
Faks:
+386(0)1 8397753

Socialno Omrežje