Objave

InfoSlovenija
2952
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4635/apartmajiKorennapis-1525769059.jpg

APARTMAJI KOREN, VIPAVA

Slap 91, 5271 Vipava, Goriška

Galerija

Predstavitev storitve

V centru Vipave ugodno oddajamo sobe in apartmaje. Celotno poslopje je novo oz. obnovljeno, tako da je vsak gost presenečen nad našim opravljenim delom.

APARTMA PODFAROVŽ
V tem apartmaju je ena spalnica (dve ležišči), kopalnica, veža, polno opremljena kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, kjer sta še dve ležišči (eno dodatno). Del tega apartmaja je tudi balkon z dvema stoloma in mizo. Od tu je prelep pogled na zadnje dvorišče in vrt, na stari vipavski grad ter na dijaške domove Škofijske gimnazije Vipava. Za vaše dobro počutje je na voljo tudi TV in fen, kakor v vseh ostalih apartmajih.

APARTMA ZA TABROM
Posebnost tega apartmaja so okrogle stopnice, ki vodijo iz dnevnega prostora do treh ležišč. Eno ležišče ja v majhni sobi, drugi dve postelji pa v drugem prostoru. V dnevni sobi pa je še eno normalno, ter eno dodatno ležišče. Vseh ležišč v tem apartmaju je torej pet. Ravno tako je tukaj kuhinja, kopalnica, TV, radio, jedilna miza... Dva metra od vhodnih vrat je balkon s pogledom na atrij, ki ga lahko gosti mirno uporabljajo.

APARTMA PODSKALCA
Spalnica za dva, kopalnica, kuhinja z dnevnim prostorom in balkon so glavni elementi tudi tega apartmaja. V dnevnem prostoru je na voljo raztegljiv kavč, ki lahko ponudi še dve dodatni ležišči za dva otroka. Potrebno je omeniti, da ima ta apartma največji balkon izmed vseh apartmajev ter da se tu sliši šumenje reke Vipave, kar ob poletnih večerih naredi to prijeten kotiček za ohladitev.

APARTMA POD LIPCO
Podobno kot pri zgornjih apatmajih ima tudi apartma "Pod lipco" spalnico za dva, kopalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo z dnevnim prostorom ter še eno dodatno učno sobo, opremljeno s pisalno mizo in pisarniškim stolom. V dnevnem prostoru je eno normalno ter še eno dodatno ležišče, kar pomeni da v tem apartmaju lahko prenočijo štirje gosti.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Slap 91, 5271 Vipava, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Domen Koren - sobodajalec
Davčna št.:
75739780
Naslov:
Slap 91, 5271 Vipava
Kontaktna oseba:
Domen Koren

Socialno Omrežje