Objave

InfoSlovenija
6982
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14140.jpg

APARTMAJI ZAKRAŠNIK, SELCA

Sv. Lenart 71, 4227, Selca, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

Apartmaji Zakrašnik vas s pogledi na slikovite gore, doline, soteske in ravnine vabijo iz mestnega vrveža v mirno preživljanje dopustov in prostega časa.
Ko boste na sprehodih po urejenih planinskih poteh uživali ob pogledin na Selško dolino, preko Gorenjske do Julijskih in Kamniško-Savinjskih Alp, boste občutili kako mirno in spokojno lahko narava deluje na vaše počutje.

Bolj romantični boste tu našli svoje trenutke ob enkratnih sončnih vzhodih in zahodih, športniki pa boste imeli možnosti za razne športne dejavnosti. Vsi ki prisegate na naravno hrano in zelišča boste tu našli terene za nabiranje borovnic, malin, gob, kostanja in vseh drugih sadežev in zelišč, ki jih skrivajo okoliški gozdovi in travniki.

Na bližnji kmetiji boste lahko sodelovali pri košenju trave in zavonjali kako lepo diši sveže seno.
Svež in čist zrak bo na nadmorski višini 700 m, tako visoko nad morjem so namreč Zakrašnikovi apartmaji, vaše telo napolnil z novo energijo in vam dal novih delovnih moči. Pri Zakrašnikovih na Lenartu nad Lušo boste začutili gostoljubnost, domačnost in prijaznost.

Stanovali boste v novih, prijetnih in mirnih apartmajih, zgrajenih posebej za turistično dejavnost, ki so lepo in sodobno opremljeni. Če boste želeli vas bodo oskrbeli z naravno pridelano hrano na njihovi kmetiji.
Na mirnem oddihu pri Zakrašnikovih nikoli ne bo dolgčas in verjemite, lepo preživet čas pri njih vam bo kar prehitro minil in radi ter z razlogi se boste vračali k njim.

Imamo 4 apartmaje
Vir: http://www.zakrasnik.si

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Sv. Lenart 71, 4227, Selca, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
MIHAEL TUŠEK - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI
Davčna št.:
75723263
Plačilna platforma:
IBAN SI56 1919 0500 8707 917 (DBS d.d.)
Kontaktna oseba:
Mihael Tušek
Delovni čas:
Za stranke dosegljiv vsak dan od 07.00 - 19.00