• Tukaj se nahajate:
 • Turizem
 • Apartmaji
 • APARTMAJI IN VILE, GOLF IGRIŠČE, KOPANJE V PANONSKI VASI - PANONSKA VAS, MORAVSKE TOPLICE

APARTMAJI IN VILE, GOLF IGRIŠČE, KOPANJE V PANONSKI VASI - PANONSKA VAS, MORAVSKE TOPLICE

Tešanovci 11P, Moravske Toplice , Pomurska
Pokaži pot
 • Poslovna oblika:
 • Panonska vas, družba za izvajanje turistične in gostinske dejavnosti, d.o.o.
 • Davčna št.:
 • 16283643
 • E-mail:
 • Govorimo:
  • Z vami že:
  Panonska vas je novo naselje vil in apartmajev, ki leži v vasi Tešanovci, 2 km od Moravskih Toplic, na robu čudovitih prekmurskih ravnic in le nekaj korakov od golf igrišča Livada (Terme 3000).

  Naselje sestavlja sedem, po prekmurskem izročilu zasnovanih hiš, kritih s trstiko, grajenih iz opeke, ter ometi iz gline.

  Notranjost krasi ročno izdelano masivno pohištvo, toplina krtačenega lesa in posebna dekorativna nota pa učinkovito sledita duhu avtentičnega Prekmurja. K prijetnemu ambientu prispeva okolju prijazno ogrevanje.

  Občutek drugačnosti, posebnosti Panonske vasi dopolnjujejo nepozabni razgledi po prostranih prekmurskih poljih, mir obrobja pa dobesedno preplavi slehernega obiskovalca.

  Kulinarična doživetja, razvajanja v termalnih vodah sosednjih term, domačnost Prekmurja, srčnost in gostoljubnost na vsakem koraku, pustijo nepozaben pečat, ki se vtisne v zavest in še dolgo greje srce, ter ohranja spomin na nepozabno prekmursko pravljico.

  NASTANITVE

  Zimski paket v panonski vasi le za vašo družino 

  Tukaj je. Najboljši zimski oddih s kopanjem v Panonski vasi. Paket za vse pare in družine, ki si želite hladne zimske dni preživeti v idilici Prekmurja, v topli Panonski vasi in izkoristiti dopust za termalne užitke v Termah 3000 v Moravskih Toplicah – le za 99 EUR. 

  Zimski paket  le za 99 EUR vključuje:

  • namestitev v bogato opremljenem studiu za dve osebi in do dva otroka (2x nočitev čez vikend ali 4x nočitev od ponedeljka do petka),
  • posteljnina, brisače, končno čiščenje, kuhinjska posoda, brezžično omrežje, LCD TV, brezplačno parkiranje,
  • 1x celodnevna kopalna karta na odraslo osebo v Termah 3000 v Moravskih Toplicah.

  Doplačilo: turistična taksa (1,27 EUR na odraslo osebo na nočitev, 0,63 EUR za otroka na nočitev)

  Paket je možno kupiti preko  tudi v obliki darilnega bona. Paket bo na voljo za nakup predvidoma do konca leta 2016, koristite pa ga lahko do 31. 3. 2017 z izjemo praznikov. 

  Panonska vas je naselje vil in apartmajev, ki leži v vasi Tešanovci, 2 km od Moravskih Toplic, na robu čudovitih prekmurskih ravnic in le nekaj korakov od golf igrišča Livada (Terme 3000).

  Naselje sestavlja deset, po prekmurskem izročilu zasnovanih hiš, kritih s trstiko, grajenih iz opeke, ter ometi iz gline. Notranjost krasi ročno izdelano masivno pohištvo, toplina krtačenega lesa in posebna dekorativna nota pa učinkovito sledita duhu avtentičnega Prekmurja. K prijetnemu ambientu prispeva okolju prijazno ogrevanje.

  Občutek drugačnosti, posebnosti Panonske vasi dopolnjujejo nepozabni razgledi po prostranih prekmurskih poljih, mir obrobja pa dobesedno preplavi slehernega obiskovalca.

  Kulinarična doživetja, razvajanja v termalnih vodah sosednjih term, domačnost Prekmurja, srčnost in gostoljubnost na vsakem koraku, pustijo nepozaben pečat, ki se vtisne v zavest in še dolgo greje srce, ter ohranja spomin na nepozabno prekmursko pravljico. 

  Pripravljamo tudi motivacijske, delovne vikende, gostimo ekipe športnikov. Za skupine pripravljamo tudi catering obroke (zajtrk, kosilo, večerja), vse v pristnem prekmurskem stilu. 


  Panonska vila

  Hiša po prekmurskem izročilu

  Panonska vila je, tako kot celotna Panonska vas, zgrajena po prekmurskem izročilu, iz opeke, z glinenimi ometi. Poseben čar zunanjosti daje streha, krita s trstiko.

  Srce Panonske vile je velika, odlično opremljena kuhinja iz masivnega lesa z jedilno mizo za osem oseb. Gostu so na voljo moderni pripomočki, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, steklokeramična plošča, hladilnik z zamrzovalnikom.

  Kuhinja in jedilnica neopazno prehajata v dnevno sobo s kavčem, ki služi tudi kot enojno ležišče za osmo osebo. Iz dnevne sobe je izhod na veliko teraso, od koder se odpira krasen pogled na prostrana rodovitna polja.

  Poseben čar Panonske vile je tudi domiselno zasnovana galerija, na kateri so zakonska postelja, ter vhod v kopalnico in manjšo spalnico.

  Površina: 110 m2
  Število oseb: 8 oseb - 9

  Prostori:

  - soba z zakonsko posteljo in enojno posteljo v pritličju
  - soba z zakonsko posteljo v mansardi, zakonska postelja v galeriji
  - 2 kopalnici (prha/wc, kad/wc, pralni stroj)

  Apartmaji

  V Panonski vasi je na voljo več apartmajev različnih velikosti, za bivane od 2 do 6 oseb, prav vsi pa so klimatizirani in ogrevani, opremljeni z masivnim pohištvom, LCD TV, brezžično internetno povezano.

  - Apartma za 2 osebi
  - Apartma za 3 osebe v mansardi
  - Studio apartma za 3 osebe s teraso
  - Studio apartma za 5 oseb s teraso
  - Apartma za 6 oseb v mansardi

  Cenik

  Cenik je na voljona sledeči povezavi.

  DOŽIVETJA

  Znamenitosti

  - Plečnikova cerkev v Bogojini
  - Bukovniško jezero
  - Lendavske gorice

  Aktivnosti

  - Golf

  Terme

  - Terme 3000
  - Terme Vivat
  - Terme Banovci
  - Terme Lendava
  - Zdravilišče Radenci
  Ključne besede:

  MNENJA

  Oddaj mnenje

  Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

  © 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si