Brezplačne informacije 080 34 22

VILA SILVA MARIJA, PIŠECE

Pišece 36 , Pišece, Spodnjeposavska +386 (0)1 7240600
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Hotel Krona, Bibič Silva Marija s.p.
  • Davčna št.:
  • 31673171
  • Faks:
  • +386 (0)1 7240625
  • E-mail:
Vila Silva Marija vas vabi na nepozabni oddih v čudovito mirno okolje kozjanskega parka. Ob vinski cesti  v Pišecah, rojstnem kraju slovenskega jezikoslovca Maksa Pleteršnika, si boste lahko privoščili popolno sprostitev. Številne kolesarske, jahalne in sprehajalne poti, kulturno zgodovinske točke ponujajo ideje za raznolike izlete v neokrnjeni narave. Osvežili se boste lahko s svežo pitno vodo iz potoka, s sezonskim sadjem iz domačega vrta. 

Počitnice v vseh letnih časih zagotavljajo ugodna klima in številni športni objekti v bližnji okolici. Za pestrost dogajanja občasno poskrbijo prijazni domačini s prireditvami, pokušino vin in domače hrane. Poleti se lahko ohladite v pretočnem bazenu vile Silve Marije ali v bližnjih termah (Čatež, Podčetrtek), pozimi se na okoliških gričih naužijete zimskih radosti in vaške idile.

Popolno udobje je na voljo v klimatiziranih apartmajih z ločeno spalnico in dnevnim prostorom. Ta je opremljen z udobnim kavčem, ki se lahko raztegne v posteljo, za otroke so na voljo tudi otroške posteljice. Vsak apartma ima moderno opremljeno kuhinjo (štedilnik, pomivalni stroj, pečica, mikrovalovna pečica in drugi aparati, vključno s posodo in jedilnim servisom), jedilni  kot in kopalnico (tuš kabina, wc, , sušilec las, ) ter balkon ali teraso z vrtnim pohištvom in čudovitim razgledom na vrt in vas. Na voljo so satelitska televizija, telefon in brezplačni internetni dostop.

Prostor za piknik pod vilo je primeren za večje prireditve in večje skupine, lahko si pripravite zabavne večere tudi v manjši zaključeni družbi.

Zunanji pretočni bazen v izmeri 4 x 10 m z ogrevano slano vodo omogoča sproščujoče plavanje od pomladi do jeseni. K temu pripomore tudi ugodna klima – Pišece so v povprečju najtoplejši kraj v Sloveniji. 

Kulinarično doživetje si zagotovite z vnaprejšnjim naročilom. Na odprtem ognju vam spečemo celega odojka, jagnje ali pripravimo kotel z golažem , pasuljem ali bogračem. Postrežemo lahko ribe na žaru, čevapčiče, pleskavice, ražnjiče, nudimo pestro izbiro hladnih jedi.,catering, itd. 

ZAKAJ APARTMAJI PIŠECE?

- prostor za bivanje

- počitek in razvedrilo

- telesno gibanje in duševni počitek

- zabava

- užitek v naravi

- kvaliteta

- ugodnosti

 Posebnosti nastanitve:

- dovoljene domače živali

- možnost pranja in likanja perili

- jezik angleški, nemški, hrvaški, srbski

Edinstveni kraj za poslovna srečanja:

v bližini je kongresna dvorana za:

- pevske zbore

- folklorne skupine

- plesne skupine

- team building 


Obiščite vilo, ne bo Vam žal!
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si