Objave

InfoSlovenija
12093
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew42844.jpg

HOTEL TRIGLAV BLED

Kolodvorska cesta 33, 4260 Bled, Gorenjska
+386(0)4 5752611

Galerija

Predstavitev storitve

Naš hotel ima dušo. In najlepši razgled! Očarljiv pogled na Blejski otok se vam razkriva ob obedovanju v restavraciji, v vinskem klubu, v bazenu in v sobah. Pri nas je prav posebno vzdušje, saj vas na vsakem koraku spremljajo čudoviti kosi iz bogate zbirke starin, ki šepetajo zgodbe preteklosti. Vrhunska ponudba in postrežba zagotovljeni.

Začutili boste, da delamo s srcem in da se resnično potrudimo uresničiti vsako vašo željo. Da, tudi na naš skoraj stoletni klavir lahko zaigrate!

Čeprav morda izgleda prelepo, da bi bilo res, je res. Obljubimo.


NASTANITEV


V svetlih in okusno opremljenih sobah, ki jih krasijo umetnine in izbrano stilsko pohištvo iz preteklosti, vam bo lepo. Zaradi osupljivega razgleda, pa tudi nepozabno. Sobe imajo pogled na jezero, večina jih ima tudi balkon. Klima, mini bar, dostop do interneta, telefon, televizija, sušilec za lase in sef so seveda samoumevni.

V ceno nočitve je vključen tudi bogat samopostrežni zajtrk v restavraciji s pogledom na Blejski otok. Gostje lahko brezplačno uporabljate naš notranji bazen in finsko savno, sobo za počitek in branje, brezplačno pa je tudi parkiranje.
22 sob:

• 5 suit s pogledom na jezero in z balkonom
• 1 suita z ložo in pogledom na jezero
• 9 dvoposteljnih sob s pogledom na jezero in z balkonom
• 2 enoposteljni sobi s pogledom na jezero in z balkonom
• 1 enoposteljna soba s pogledom na gore, brez balkona  
• 4 dvoposteljne podstrešne sobe s pogledom na jezero ali na gore, brez balkona


RESTAVRACIJA 1906


Restavracija 1906 Bled, s pogledom na blejski otok, jezero in Vilo Bled je srce prenovljenega Hotela Triglav Bled.

V Restavraciji 1906 (letnica odprtja hotela in Turske proge) v Hotelu Triglav Bled ekipa pod vodstvom chefa Andreja Rovana dviguje kulturo pitja in prehranjevanja, oživlja tradicionalne jedi, nudi vinske degustacije v hišni vinski kleti, prireja kuharske tečaje in tematske večere, preko okušanja jedi »nove slovenske kuhinje« goste popelje po zgodovinskih prizoriščih Bleda, jih preko zgodbe poveže z domačini! Okusiti Bled od 1906 do danes!


Kulinarika

Naš chef Andrej Rovan je nostalgičen in zaljubljen v svoj poklic, zato rad proučuje stare slovenske jedi, ki so jih v hotelu Triglav pripravljale prejšnje generacije. Začini jih z ustvarjalnostjo in tako nastajajo nove jedi s pridihom nostalgije. Na primer: ajdov krap s sladoledom iz kislega mleka z orehovimi ocvirki.

Andrej je ustvarjal pri slavnem chefu Andreju Kuharju v vili Bled. Največ navdihov za jedi dobi v naravi, na sprehodu okoli jezera ali v gozdu. Vrhunskost okusov njegovih jedi izhaja iz vrhunskih sezonskih sestavin, večinoma lokalnega izvora. Ekipa ustvarja presenetljive kombinacije okusov, sveže in zelo okusno, s pridihom mediteranske kuhinje. Hrani delajo družbo izbrana slovenska vina iz naše kleti.

V naši restavraciji vam bo postalo toplo pri srcu. Jedi imajo namreč čudovito poln okus, ker vsebujejo sveža, zdrava, kakovostna in z ljubeznijo pridelana živila, ki nam jih prinašajo okoliški kmetje. Nekaj solate in zelišč pa pridelamo tudi na lastnem vrtu.


Vino

Če ste ljubitelji vin, nas enostavno morate obiskati. Smo edini hotel z vinsko kletjo na Bledu (no, v resnici je to edina vinska klet daleč naokrog). Ob naši zbirki več kot 150 vrhunskih slovenskih vin iz vseh vinorodnih pokrajin boste zaslutili, kako raznolika je Slovenija. Kar 50 teh buteljčnih vin strežemo na kozarec. Kaj ni super, da lahko na enem mestu okusite vina z vseh koncev dežele?

Najboljša družba ob vinu je gotovo naš sommelier Damir Salkič z ekipo, saj so izvrstni poznavalci domačih in tujih vin. Damir ima diplomo WSET 3 in vinski svet res obvlada. Če mu poveste svoje najljubše tuje vino, vam bo natočil slovenskega, ki mu bo zelo podobno.

Damir in ekipa imajo vino radi in ga spoštujejo ter se redno izobražujejo. V njihovi družbi boste zaslutili številne nove razsežnosti vina, povedali vam bodo marsikatero zanimivo vinsko zgodbo in razložili, kako se vina spajajo s hrano.Najbolj pa bodo veseli, če boste želeli preizkušati in raziskovati.


WELLNESS


Izkušen in odličen maser bo sprostil vaše telo, da se bodo energije po njem spet lahko nemoteno pretakale. Ponudba masaž je izredno široka, med njimi so tudi take, ki jih ni nikjer drugje. Privoščite si našo posebnost Triglav masažo!

Naši terapevti imajo min. 5 let delovnih izkušenj, vsa potrebna strokovna znanja ter so pazljivo izbrani ter preizkušeni.

Po masaži si lahko privoščite dodatno sprostitev še v bazenu in savni. Obisk je brezplačen.

Masaže:

• Masaža Triglav – Edinstveno doživetje
• Protistresna masaža
• Športna masaža
• Tradicionalna tajska masaža
• Masaža za nosečnice
• Thai Joga masaža
• Aromaterapija
• Body piling in masaža z arganovim oljem
• Argan anti-agening


DOGODKI


Poroke

Na vajin najbolj slovesen dan bosta povabila najljubše ljudi, za popolno vzdušje pa bomo poskrbeli z dovršenimi malenkostmi. Slavnostni pogrinjki, božanska hrana v več hodih in vino, ki jo lepo dopolni, glasba, program. Druženje v rajskem okolju hotela s prelepim razgledom na Blejsko jezero bo gotovo navdih za številne fotografije. In razlog za lepe spomine.

Do popolnih spominov vam pomagamo s frizerjem in vizažistko ter s profesionalnim fotografom in snemalcem. Vajine romantične fotografije ali video bodo lep spomin za vaju in za vse, ki jih imata rada, čez leta pa še za vajine vnuke. Tako ne bo šel nepozaben dan nikoli v pozabo.

Pridita na obisk in nam zaupajta, kako si predstavljata vajin dan. Skupaj s chefom in sommelierjem bomo izbrali jedi in vina, ki mu bodo delala družbo ter vaju povabili na okušanje še pred slavnostnim dogodkom.


Posebna družinska nedelja

Nedeljo lahko skupaj preživite čisto drugače. Dopoldan ob 10h predate otroke našim kuharjem, s partnerjem pa si privoščita romantičen sprehod okoli jezera ali sprostitev v bazenu in savnah. Ob 12h bo družinsko kosilo, ki ga je dopoldan skupaj z chefom in drugimi kuharji pripravil vaš otrok. Kaj boste delali popoldan, se odločite sami. Vsekakor pa bodite pripravljeni na poslušanje, otrok vam bo gotovo imel veliko povedati.

Cena: 50 € za doživetje za vso družino

Cena vključuje: sodelovanje otroka v kuhinji, spoznavanje kuharskega poklica in kuharskih pripomočkov, natisnjeni recepti pripravljenih jedi, uporaba bazena in savne za starše, nedeljsko kosilo za starše in otroka oz. otroke.

Doplačilo: Če bo na kosilu poleg staršev še kdo (strici, tete, babice, dedki, prijatelji), nam to prosim sporočite. Vsaka oseba doplača za družinsko kosilo 25 €.

*Če ima družina več kot dva otroka, za vsakega naslednjega doplačate 15 €.


Rojstni dan v kuhinji za otroke

Otroku pripravite prav posebno praznovanje rojstnega dne. Slavljenec in njegovi prijatelji bodo za nekaj ur postali člani prave profesionalne kuhinje, zabavali se bodo in naučili veliko novega.

Pripravimo slavnostna vabila, ki jih otrok pošlje povabljencem. Teden dni pred praznovanjem pride na posvet s chefom kuhinje. Skupaj izbereta štiri jedi, ki jih bodo pripravljali in se dogovorita o načinu dela. Na slavnostni dan otroci s chefom in ekipo pripravljajo jedi za slavnostno kosilo. Naš fotograf poskrbi, da je dogajanje skrbno  zabeleženo.

Slavljenca obdarimo s kuharsko kapo, knjižico z recepti pripravljenih jedi, zgoščenko s fotografijami s praznovanja in zabavno kuharsko risanko Ratatouille. In seveda z nepozabnim doživetjem.

Cena: 25 € za vsakega otroka (najmanj 6 in največ 16 otrok)

Trajanje: 3 ure

Cena vključuje: pripravo vabil za povabljene, posvet slavljenca s chefom kuhinje, kuhanje štirih jedi s profesionalnim kuharjem in pomočniki, učenje kuharskih spretnosti in priprave slavnostnih pogrinjkov, slavnostno kosilo, ki so ga pomagali pripraviti otroci, zdrava pijača (sok in voda), uporaba predpasnikov. Darila za slavljenca: kuharska kapa, knjižica z recepti, zgoščenka s fotografijami, risanka Ratatouille.

Doplačilo: torta - cena je odvisna od velikosti in okusa.


POSEBNA PONUDBA

• Enodnevni izlet na Bled
• Golf paket
• Kratek oddih
• Gourmet paket
• Muzejski vlak z Bleda v Goriška Brda

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Kolodvorska cesta 33, 4260 Bled, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
HOTEL TRIGLAV d.o.o. Bled, turizem in storitve
Davčna št.:
89333713
Naslov:
Kolodvorska cesta 33, 4260 Bled
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0312 7100 0559 209 (odprt 9.4.2008, SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Rus Anže
Faks:
+386(0)4 5752611

Socialno Omrežje