Objave

InfoSlovenija
10617
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew69339.jpg

TERME VIVAT, MORAVSKE TOPLICE

Ulica ob igrišču 3, Moravske Toplice, Pomurska
+386 (0)2 5382112

Galerija

Predstavitev storitve

Terme Vivat se nahajajo v idilični prekmurski vasici Moravske Toplice, ki se ponaša z najdaljšo tradicijo termalnega turizma v Sloveniji in kvalitetno turistično ponudbo. Terme Vivat so locirane na mirnem obrobju Moravskih Toplic, v objemu neokrnje narave, ki je kot nalašč za sproščujoč in prijeten oddih.

Nudimo:

BAZENI VIVAT

Bazenski kompleks Vivat obsega zunanje in notranje vodne površine. V pokritem delu, ki je preko izplavalnega bazena povezan z zunanjim delom kopališča, se nahaja velik rekreacijski bazen s številnimi vodnimi efekti (masažne klopi, slapovi, ...), dva whirlpoola in otroški bazenček, v zunanjem delu pa lahko zaplavate v olimpijskem bazenu (obratuje sezonsko), ali pa se potopite v objem zdravilne "črne" termalne vode.

WELLNESS

Počutite se dobro v svoji koži. Privoščite sebi in svojemu telesu razvajanje v Wellness centru Vivat in salonu tajskih masaž.

ZDRAVSTVENI PROGRAMI

Termalna voda v Termah Vivat je natrijeva hidrogenska karbonatna kloridna voda,ki ima priznan status naravnega zdravilnega sredstva za zdravljenje.

POSLOVNA SREČANJA

Združite prijetno s koristnim in povabite svoje sodelavce ali poslovne partnerje v Terme Vivat na poslovni dogodek (seminarji, delavnice, poslovni sestanki, banketi, poslovna kosila ...).

GOSTINSKA PONUDBA

Terme Vivat so med drugim znane po izvrstni hrani.Naši vrhunski kuharski mojstri vsakodnevno pripravljajo razne specialitete,od domačih,prekmurskih in hišnih specialitet,pa vse do mednarodnih jedi,ki jih lahko okusite v naši restavraciji.

Ponujamo še veliko več! Pokličite nas in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Ulica ob igrišču 3, Moravske Toplice, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Terme Vivat, počitek - užitek, turistično podjetje d.o.o.
Davčna št.:
82864578
Faks:
+386 (0)2 5382112

Socialno Omrežje