Objave

InfoSlovenija
8911
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew4132.jpg

KAMP PARK, PREBOLD

Latkova vas 227, Prebold, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Kamp Park se nahaja v prijetnem naravnem okolju v manjši vasici Latkova vas blizu Prebolda ob reki Savinji in ima kapaciteto 25 šotorov ali prikolic. Površina  za kampiranje je travnata, dovolj pa je tako sončnih kot senčnih mest.

V reki Savinji je možen ribolov (karto kupite v recepciji), ob njej pa so urejene  sprehajalne in kolesarske poti. V oddaljenost približno 300m je tenis igrišče ter tudi druga športna igrišča. Bolj aktivni se lahko podate na pohode po okoliškem hribovju (Mrzlica, Hom, Reška planina, Gora Oljka). Če pa radi kolesarite, je naš kamp odlična izhodiščna točka za krajše izlete do jame Pekel in Rimske nekropole v Šempetru ter daljše do Celja (30km) in Logarske doline (60km).

Kdor  si želi samo poletnega poležavanja s kopanjem je v oddaljenosti 2,5 km od kampa obnovljen in lepo urejen bazen v Prebold-u.

Prenočite lahko tudi v sobah. Na razpolago so vam tri dvoposteljne in ena večposteljna (3-5 oseb) soba. Vse se nahajajo v 1. nadstropju poslovno-stanovanjskga objekta. Opremljene so z WC-jem, tušem in  TV ter centralno ogrevane, tako da je bivanje v njih možno skozi celo leto. Vhod v sobe je z večje terase, s katere je lep pogled na kamp Park z okolico.

Obiščite našo spletno stran in rezervirajte.


Kamp obratuje vsako leto
od 01.04. do 30.10.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Prenočišča in kamp Park, Darja Povše s.p.
  • Naslov:
  • Latkova vas 227
  • Davčna št.:
  • 64982530