Objave

InfoSlovenija
5954
  • Turizem
  • Sobe
  • SOBE IN APARTMA ČEHOVIN, ROOMS, POSTOJNA
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14616.jpg

SOBE IN APARTMA ČEHOVIN, ROOMS, POSTOJNA

Jamska cesta 21, Postojna, Notranjsko-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Naša prenovljena, meščanska hiša je družinska hiša z lastnim parkirnim prostorom in vrtom. Na voljo imamo 5 sob (12 ležišč + dodatna ležišča), lahko pa se odločite tudi za najem apartmaja (2+2). Nudimo vam lepo opremljene, klimatizirane sobe, z lastnimi toaletnimi prostori, kabelsko televizijo in hladilniki. Postrežemo Vam tudi z bogatim zajtrkom.

Možnost uporabe interneta, igranje na otroških igralih, shranjevanje športnih rekvizitov, aperitiv bar, zajtrkovalnica, letni vrt, dovoljene hišne živali, ob doplačilu pa tudi možnost pranja in likanja perila. Z Vami se bomo pogovarjali v angleškem, italijanskem, nemškem, hrvaškem in francoskem jeziku.

Študentom in delavcem pa v obdobju od 1.10 - 30.4. nudimo možnost najema sobe ali apartmaja za dlje časa po ugodni ceni.

Lokacija

Nahajamo se v mestu Postojna (554 n. m.). Naša prenovljena, meščanska hiša leži na polovici poti med centrom Postojna (500 m) in znamenito Postojnsko jamo (500 m).

Kraj Postojna in okolica ponujata veliko znamenitosti (Predjamski grad, Postojnska jama, Rakov Škocjan, Škocjanske jame, Pivka in Črna jama, Cerkniško in Pivška presihajoča jezera…), pohodniške ture ( Nanos, Lovrenc, Snežnik, Slivnica…), sprehajalne ter kolesarske poti. Od kobilarne Lipica in meje z Italijo smo oddaljeni samo 34 km. Do Ljubljane nas loči 54 km, od slovenske Obale in Kvarnerja pa dobrih 60 km.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Jamska cesta 21, Postojna, Notranjsko-kraška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Gostinstvo in kovaštvo, Darja Čehovin Halik s.p.
Davčna št.:
67173543
Plačilna platforma:
IBAN SI56 6100 0000 9417 204 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Darja Čehovin Halik

Socialno Omrežje