• Tukaj se nahajate:
 • Turizem
 • Športni turizem
 • CANYONING BOHINJ BLED, SPORT4FUN, ROK JENSTERLE S.P., BOHINJSKA BISTRICA

CANYONING BOHINJ BLED, SPORT4FUN, ROK JENSTERLE S.P., BOHINJSKA BISTRICA

Ribčev Laz 78, 4265 Radovljica, Gorenjska
Pokaži pot
 • Naziv:
 • Sport4fun, športne dejavnosti, Rok Jensterle s.p.
 • Naslov:
 • Ribčev Laz 78, 4265 Bohinjsko jezero
 • Davčna št.:
 • 90441958
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 0700 0000 1113 844 (GB d.d., Kranj)
 • Odgovorna oseba:
 • Maruša Malej
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Z vami že:

Smo lokalni specialist za dejavnosti na prostem v Bohinju, v osrčju Julijskih Alp. Nudimo široko ponudbo aktivnosti, kot so rafting, soteskanje, pustolovsko kolesarjenje, pohodništvo in še več.


Rafting

Rafting je razburljiv izlet za vsakogar, ki uživa med odkrivanjem svojih sposobnosti pri premagovanju brzic, ko se skuša izogniti skalam in manevrirati v raftih ob spuščanju po reki. Rafting je že več let ena od najbolj priljubljenih dejavnosti, ki navdušuje tako mlajše kot starejše, večje in manjše skupine. Primeren je tako za začetnike kot za tiste, željne več adrenalina.


Soteskanje

Raziščite lepoto divje narave. Soteskanje oz. canyoning je nepozabna dogodivščina. Skozi soteskanje oz. canyoning boste spoznali delo narave, ki ga je ta ustvarjala skozi tisočletja. Predstavljajte si, da se dričate po naravnih toboganih, spuščate po slapovih, plavate v kristalno čistih tolmunih in se »abzajlate« v ozke skalne soteske! Na soteskanje oz. canyoning v najbolj skrite kotičke se boste podali pod vodstvom izkušenih vodnikov. Soteskanje (canyoning) vas bo zagotovo navdušilo.


Kajaking

Kajak »Sit on top« je čoln za dve osebi, ki ga boste veslali sami, vodnik pa vas bo spremljal na nepozabnem izletu. Uživali boste v neokrnjeni naravi in se zabavali v manjših brzicah. Za spust ne potrebujete nobenih izkušenj, le veselje do vodnih radosti. Idealen izlet za družino ali skupine ljudi, ki si želijo zabavno preživeti dan.


Če bi se radi naučili tehnike veslanja, se lahko odločite za tečaj kajaka na Bohinjskem jezeru in reki Savi. Naši inštruktorji vas bodo naučili osnov tehnike veslanja, da boste tako sami zmožni upravljati čoln in veslati po Bohinjskem jezeru. Ko boste enkrat obvladali veslanje po jezeru, si boste zagotovo zaželeli še spusta po reki …

Tisti, ki že obvladate osnove tehnike veslanja, se lahko odločite za spust po reki Savi. Zgornji del Save Bohinjke ima blage brzice, čeprav lahko reka včasih poskrbi za presenečenja.


Kolesarjenje

Bohinj ponuja veliko možnosti za gorsko kolesarjenje. Lahko najamete gorsko kolo ali se odpravite na vodeni kolesarski izlet. Poti vodijo mimo rek in slapov, po hribih in dolinah, mimo zgodovinskih in kulturnih spomenikov, vse do domačih kulinaričnih dobrot. Težavnost izleta prilagodimo vašim sposobnostim in željam.


Kolesarski safari

Odpeljali vas bomo na Pokljuko, kjer dobite kolo in čelado, nato pa se boste z vodičem podali na kolesarski safari proti Bohinjskemu jezeru.


Plezanje

Bi radi poskusili plezati kot pajek? Na naravni steni? V idiličnem gorskem okolju? Nič lažjega! Lahko samo poskusite plezati, se odločite za tečaj plezanja ali najamete soplezalca ter se podate v steno.


Pohodništvo

Bohinj nam z okoliškimi planinami, hribi in gorami omogoča čudovit treking.

Pridružite se nam pri odkrivanju neokrnjene narave v najlepšem delu alpskega sveta in spoznali boste čarobnost Julijskih Alp. Hoja je najosnovnejši element gibanja in oditi v naravo je eden od boljših načinov uživanja življenja. Prijaznost ljudi, čist gorski zrak in zadovoljstvo ob osvojitvi vrha nikogar ne pustijo rahločutnega. Spoznali boste planšarski način življenja, poskusili kislo mleko, sir ali skuto. Vodniki vas bodo popeljali v osrčje Julijskih Alp, izbirate pa lahko od lažjih do zahtevnejših poti.


Programi za šole

Športni dnevi so najbolj zabavni del učnega programa za vsakega osnovnošolca ali srednješolca. Z zabavnimi aktivnostmi je lažje motivirati učenca k udeležbi, zato vam ponujamo, da športni dan izpeljemo mi. V podjetju Sport4fun imamo za vas pripravljene različne šolske programe, smo prilagodljivi in prisluhnemo vašim željam. Kontaktirajte nas in poslali vam bomo ponudbo.


Programi za podjetja in skupine

Preživite nepozaben dan v osrčju Julijskih Alp in se skupaj s svojimi sodelavci ali poslovnimi partnerji preizkusite ob različnih aktivnostih s poudarkom na druženju, zabavi, doživetju in spodbujanju timskega dela. Za vas imamo pripravljene različne aktivnosti, zato vas vabimo, da nas kontaktirate in skupaj se bomo odločili za program, ki vam ustreza.

Za zaključene skupine, ki se udeležijo ene izmed naših aktivnosti, organiziramo tudi piknike.


Izposoja opreme

• Kolo
• Kajak

Cenik


Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si