Objave

InfoSlovenija
4918
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew23388.jpg

IZLET NA HRVAŠKO, POTEPANJA PO HRVAŠKI, HRVAŠKA TURISTIČNA SKUPNOST, LJUBLJANA

Miklošičeva 30, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska
+386 (0)1 2307404

Galerija

Predstavitev storitve

Hrvaška, kot ena izmed najpomembnejših turističnih destinacij na Mediteranu, ima dolgo turistično tradicijo in velike možnosti za razvoj. Prednosti turističnega izdelka so ohranjena naravna bogastva in okolje, kulturna in zgodovinska dediščina, milo mediteransko podnebje, bližina evropskih tržišč ter možnost aktivnega oddiha na ekološko zaščitenih destinacijah. To je dežela, ki podnebno združuje elemente Mediterana in Srednje Evrope. Geografsko sega od Panonske nižine, Podonavja, gozdnatih in gričevnatih predelov, do pravih vrhov in planinskih linij, ki se spuščajo in ščitijo edinstveno in nepozabno Jadransko obalo.

Obiščite nas na croatia.hr!

Odkrij Hrvaško

To je zgodba o deželi tisočerih otokov, čudoviti naravi, bogati dediščini in velikanih, ki so s svojimi deli Hrvaško za vedno in z veliki črkami zapisali na karto sveta. To je zgodba o deželi, katere lepote so opevali že od davnih časov: od Kasiodorja, ki je pisal o božanskem življenju patricijev na hrvaških obalah, Danteja, ki je svoje božanske verze pisal očaran nad epskimi prizori morske modrine, pa vse do Georga Bernarda Shawa, ki je tukaj našel raj na zemlji. Hrvaška je od nekdaj bila prostor resničnega navdiha.

Doživite Hrvaško v vseh letnih časih
Dopust po vaši meri ob vsakem času

Izredno bogata z naravnimi lepotami in ohranjeno kulturno dediščino, značilna po svoji raznolikosti, Hrvaška ponuja nešteto možnosti uživanja v čarobni naravi, na čistem zraku

Zapeljite se po kolesarskih stezah, po katerih so dolgo časa nazaj hodile rimske legije, potopite se v globine morja in uživajte v nedotaknjenem kulturnem zakladu podmorskega sveta. Če vas svežina čistega zraka in hladnih izvirskih vod utrudi, prečistite um uživajoč v blaginjah termalnih vod ter sproščujočih masažah, potem pa zadovoljite svoje ustno nebo ob poizkušanju tradicionalnih sveže pripravljenih jedi iz miz domačinov ob izvrstnih hrvaških vinih. Če pa morate, po vsem se posvetite delu v eni izmed vrhunskih kongresnih dvoran pa tudi to zagotovo ne bo problem, a ne?

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Miklošičeva 30, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Hrvaška turistična skupnost, zavod za promocijo turizma
Davčna št.:
84677589
Faks:
+386 (0)1 2307404