REZERVACIJE POTOVANJ, TURISTIČNA AGENCIJA, MAREATOUR, J.D.S. D.O.O., PORTOROŽ

Bernardinska Reber 3B, 6320 Portorož, Obalno-kraška
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • J.D.S. rezervacije potovanj d.o.o.
  • Naslov:
  • Bernardinska reber 3B, 6320 Portorož
  • Davčna št.:
  • 86919440
  • E-mail:
  • Država:
  • Slovenija
  • Govorimo:

Turistična agencija Mareatour  je samostojno mlado podjetje ustanovljeno leta 2014. Naš sedež je v Portorožu, Bernardinska Reber 3b. Obiščete nas lahko ob ponedeljka do petka med 10:00 in 14:00, za vse ostale dneve pa smo vam na voljo na ostalih kontaktih (elektronski naslov, telefon).

Prvotna dejavnost podjetja je organizacija in rezervacija potovanj in z njimi povezane dejavnosti,  organizacija prevozov, nastanitve in prehrane. Organiziramo tudi avtobusne skupine igralniških gostov za domače in tuje trge.

Sodelujemo z organizatorji wellnes storitev v Sloveniji in z organizatorji kulturnih in verskih ekskurzij v tujini. 
Ukvarjamo se tudi z oglaševalskimi dejavnostmi in organizacijo razstav, sejmov in srečanj. Veseli smo kakršnega koli novega sodelovanja in povezovanja s turističnimi in prav tako tudi neturističnimi subjekti.

Organiziramo in vodimo kolesarske izlete ter uredimo vse v zvezi z izposojo koles in čelad. Vsi naši kolesarski vodniki imajo licenco za učitelja gorskega kolesarjenja. Izbirate lahko med krajšimi enodnevnimi ali daljšimi večdnevnimi izleti po Sloveniji ali v tujini. Specializirani smo za celovito ali delno organizacijo porok. Ustvarjamo na vseh želenih destinacijah.


Naredite nekaj zase in za svojo družino. Naši izleti po slovenski in hrvaški Istri so primerni za vse okuse in stopnje pripravljenosti –starejše in mlajše. Ob poti boste deležni znamenitosti, ki si jih lahko ogledate in spoznavate. Prepuščajte se doživetju, ki vam ga ponujajo naše kolesarske poti.

Omeniti velja našo »Parenzano« to je bila ozkotirna železniška proga, ki je povezovala Trst s Porečem, in je obratovala med letoma 1902 in 1935. Progo so ukinili zaradi nerentabilnosti, saj je bil cestni promet hitrejši in cenejši. Je pa imela 123 km dolga proga velik pomen za vsa mesta, skozi katera je potekala. Ob vsakodnevnih prevozih potnikov so po njej prevažali tudi sol iz Piranskih in Sečoveljskih solin, olivno olje s področja Buj in Motovuna, sadje, zelenjavo, istrski kamen, drva, moko in vino.

Z razvojem turizma po osamosvojitvi Slovenije in Hrvaške se je pojavila ideja, da bi progo obnovili za namene pohodništva in kolesarjenja. Tako je v zadnjih letih nastala »Pot zdravja in prijateljstva«.


 

Ključne besede:

Delovni čas (GMT 1)

Delovni čas (GMT 1)

Ponedeljek
10:00 - 14:00
Torek
10:00 - 14:00
Sreda
10:00 - 14:00
Četrtek
10:00 - 14:00
Petek
10:00 - 14:00
Sobota
-
Nedelja
-

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si