TURISTIČNA AGENCIJA ARITOURS, MARIBOR

Slomškov trg 7 , Maribor, Podravska +386 (0)2 2521619
Pokaži pot
 • Poslovna oblika:
 • Aritours d.o.o.
 • Davčna št.:
 • 66143691
 • E-mail:
 • Z vami že:

Aritours turistična agencija je družinsko podjetje, ki že od leta 1993 uspešno nastopa na slovenskem trgu. Naša dejavnost je organizacija in izvedba potovanj, romanj in izletov, kjer dajemo poudarek kakovosti, strokovnosti, ceni, druženju ter pletenju prijateljskih vezi. Za zagotavljanje strokovnosti na različnih področjih vključujemo v naš delovni krog tudi številne zunanje sodelavce: umetnostne zgodovinarje, likovne kritike, bibliciste, slaviste, sociologe, geografe, botanike,… Naše reference so zadovoljne skupine in posamezniki, ki nam ostajajo zvesti, mi pa zvestobo nagrajujemo s prijaznim, osebnim in odgovornim odnosom do njih. Delovanje v okviru Aritours-a obsega Dolga potovanja s posebno tematsko vsebino in Romanja, ki jih zaokrožujemo z duhovno dimenzijo.


Tretji segment delovanja je receptivni turizem, ki se predstavlja pod blagovno znamko VisitSlovenia. Smo specializirani ponudnik čebelarsko turističnih poti po Sloveniji tako za domače kot tuje turiste. V sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije sodelujemo pri projektu vzpodbujanja čebelarskega turizma. Naša dejavnost je organizacija in izvedba izletov in popotovanj po Sloveniji na malo drugačen način, ki zajema strokovno, tematsko, aktivno, razgibano,… enostavno izvrstno doživetje!

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

 • izpolnjena pričakovanja z romanju v Sv.deželi

  ,

  Zares, je agencija s strokovnim in profesionalnim osebjem,ki zadovolji še tako zahtevne romarje z dodatno usposobljenim osebjem iz različnih nujno potrebnih področij ,ki so bili neizogibni za izvedbo kvalitetnega, konkretnega romanja. Srečno in pogumno naprej! lrc
  Rate this review:
© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si