Objave

InfoSlovenija
3943
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew74974.jpg

TURISTIČNA AGENCIJA MANA, NOVO MESTO

Germova ulica 4, 8000, Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

V turistični agenciji Mana poleg lastne široke ponudbe počitnic, izletov in potovanj, imamo za vas zbrano ponudbo ostalih organizatorjev turističnih aranžmajev.

Agencija Mana je turistično podjetje iz Novega mesta. Gre za manjšo turistično agencijo, ki ponuja raznolike počitnice in predvsem potovanja na bližnjih evropskih krajih. Odprto ima le eno poslovalnico v Novem mestu, informacije in ponudbe pa lahko dobite na njihovi spletni strani oziroma jih lahko kontaktirate po telefonu.

Od Slovenije do Mediterana
Pri Mani je posebej zanimivo spremljati akcije za določene kraje in destinacije. V njihovi ponudbi namreč dobimo pestro izbiro akcijskih ponudb za počitnice v Sloveniji, na Hrvaškem in Mediteranu. Na Slovenski obali lahko dobimo zanimive ponudbe po ugodnih cenah za kraje, kot so Portorož, Izola in Strunjan. Posebej pa je zanimiva ponudba akcij za Mediteran, saj lahko, če pozorno spremljamo te ponudbe, dobimo zelo ugodne last minute počitnice v kraje, kot so Mallorca, Lefkas, Kreta itd. Njihova standardna ponudba Mediterana zajema vse najlepše in najbolj znane turistične destinacije. Če želimo, lahko obiščemo enega izmed mnogih čudovitih grških otokov ali odpotujemo v druge kraje in dežele, kot so: Tunizija, Turčija, Bolgarija, Severni Ciper, Djerba, Egipt (Hurgada, Sharm el Sheikh), Španija, … V njihovi ponudbi lahko dobimo še posebno kategorijo top 10 destinacij, kjer redno izpostavijo 10 najugodnejših in najboljših ponudb.

Izleti in potovanja
Poleg paketov počitnic vam Mana ponuja pestro izbiro izletov in potovanj po evropskih krajih. Izleti in potovanja so razporejena po kategorijah. V ponudbi tako najdemo izlete iz Novega mesta, od kjer vas z avtobusom popeljejo na določene turistične destinacije. Posebni programi potovanj vas lahko popeljejo v Italijo, Avstrijo, Nemčijo, Švico, Češko, Madžarsko, Nizozemsko, Španijo, Francijo in še na mnogo drugih privlačnih evropskih krajev. Na teh potovanjih lahko tako več dni uživate ob ogledu najbolj znanih evropskih znamenitosti in bolje spoznate evropske države in tradicije. Čeprav se njihova ponudba izletov in potovanj osredotoča predvsem na evropske kraje, lahko v njihovi ponudbi dobimo tudi zelo dobro izbiro daljših potovanj po svetu.

Za zaključek lahko povemo, da nam turistična agencija Mana, kljub dejstvu, da gre za manjše turistično podjetje, ponuja zelo dobro in pestro izbiro počitnic, kjer zagotovo lahko vsak dobi nekaj zase. Če je agencija manj znana in manjša v primerjavi z drugimi, še ne pomeni, da nam ne more nuditi zanimivih izkušenj. Zato si le oglejte njihove ponudbe in ugotovite, če so v njih prav tiste počitnice ali potovanja, ki si jih od nekdaj želite.


Vir: http://www.turisticna-agencija.com/mana.html

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Germova ulica 4, 8000, Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • MANA Turistična agencija d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 92442358
  • Delovni čas:
  • Pon.-Pet.:9.00h - 13.00h in 14.00h -16.00h Sob in Ned.: ZAPRTO

Socialno Omrežje