Objave

InfoSlovenija
3648
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew61961.jpg

TURISTIČNA AGENCIJA MOVIS, MEDVODE

Spodnje Pirniče 65, 1215, Medvode, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Turistična agencija Movis je mlada agencija specializirana za ekskluzivna potovanja in izlete predvsem za individualne goste, obenem pa tudi za manjše skupine. Organiziramo potovanja v še tako skrit kotiček sveta, incentive dogodke v Sloveniji, kot tudi tujini, poslovna in poročna potovanja, križarjenja ali pa organiziramo razne dogodke tako v Sloveniji, kot tudi v tujini.

Movis je specializiran predvsem za receptivni turizem, kjer svojim potnikom nudi nadstandardne storitve skozi ves program. Poleg tega pa za Slovenske goste nudi potovanja v eksotične kraje, križarjenja ali pa zanimiva potovanja po Evropi.

Nudimo vse prednosti male turistične agencije, ki na osebni ravni izpolnjuje širok spekter želja za svoje goste. Tako izpolnimo vse  od najbolj osnovnih do zelo kompleksnih.

Dobro se zavedamo, da je v današnjem svetu potrebno odkrivati vedno nove in zanimive destinacije in storitve, ki bi zadovoljile tudi najbolj petične goste. Ravno zato vam nudimo tudi potovanja po naročilu, kjer si destinacjo izberete vi, za vse ostalo, kar se tiče vašega potovanja pa poskrbimo mi.

Kreativnost, izvirnost, edinstvenost in originalnost je naše vodilo skozi poslovne vode!


Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Spodnje Pirniče 65, 1215, Medvode, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Turistična agencija Movis d.o.o.
Davčna št.:
45328005

Socialno Omrežje