Objave

InfoSlovenija
2701
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew74448.jpg

TURISTIČNA AGENCIJA PATOS, LJUBLJANA

Koprska 94, 1000 Ljubljana, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Smo organizator potovanj, turistična agencija Patos, ki združuje dva načina potovanj po Evropi in svetu. Ponudimo vam lahko ekskurzije za srednješolce, ekskurzije za osnovnošolce, končne izlete in športne dneve ter potovanja po Evropi in svetu za kolektive, sindikate in ostale zaključene družbe.

Vabimo vse generacije, da doživite z nami prave pustolovščine! Specializirani smo za potovanja, avanture (ne ljubezenske), aktivne počitnice, potapljanje, popotništvo, trekinge... Trenutno vas lahko popeljemo v Jugovzhodno Azijo na potovanje na Tajsko, v Laos ali Indonezijo ter v Gano, svojo ponudbo pa pridno širimo.

Poleg tega organiziramo ekskurzije za srednješolce, ekskurzije za osnovnošolce, končne izlete in športne dneve ter potovanja po Evropi in svetu za kolektive, sindikate in ostale zaključene družbe.

Ponujamo samo naše lastne programe, za katere lahko jamčimo drugačnost, strokovnost in Patos pridih.

Še raje kot to pa vam pričaramo pristna popotniška doživetja v neodkrite kotičke našega planeta, aktivne počitnice, potapljanje... vsekakor prave avanture. Način potovanja je popotniški, kjer se bomo na daleč izognili velikim hotelskim verigam, privatnim letalom in nobel restavracijam, zato pa bomo za vas poiskali prijetno bambusovo hiško ob morju ali delček tal v domovanju vaškega poglavarja, natlačen tovornjak, ki nas bo odpeljal na nekajurno vožnjo po blatni cesti in stojnico z lokalnimi specialitetami sredi največjega mestnega vrveža.

Naša ekipa
Mlada ekipa z bogatimi izkušnjami s svojih potovanj vam bo skušala pričarati pristno lokalno vzdušje, kjekroli se že boste mudili z nami. Vsak od nas je že preživel dobršen del svojega življenja pri odkrivanju novih poti, združevanju potovanja, športa in prostovoljnega dela.


Vir: http://www.patos.si/patos-se-predstavi
Vir: http://www.patos.si/potovanja

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Koprska 94, 1000 Ljubljana, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Turistična agencija Patos, družba za turizem, prevoze oseb in organizacijo prireditev, d.o.o.
Davčna št.:
21916934
Naslov:
Lužiško-srbska ulica 7, 1000

Socialno Omrežje