Brezplačne informacije 080 34 22

NAJEM VILE NA KRASU SLOVENIJA

Sela na Krasu 48, 5296 Nova Gorica, Goriška
Pokaži pot
 • Poslovna oblika:
 • Turistikum, poslovanje z nepremičninami, d.o.o.
 • Poslovna enota:
 • Vila Sistiana - Sela na Krasu 48, Miren - Kostanjevica
 • Poslovna enota:
 • Vila Friuli Karst - Škrbina 37, Komen
 • Naslov:
 • Cesta 24. junija 25, 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE - uprava
 • Davčna št.:
 • 19876203
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 0510 0801 4765 138 (ABANKA d.d.)
 • Odgovorna oseba:
 • Dušan Lazar
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Z vami že:

Nudimo vam najem dveh Vil na Krasu.

Vila Sistiana

Vila lahko sprejme tudi vaše poslovne partnerje, saj je novogoriški zabaviščni center oddaljen samo 14 km.

V vili so štiri spalnice z dvema ležiščema ter 3 pomožna ležišča. V kopalnici je večja kad, v pritličju pa dodatno ločeno stranišče. Domači kotički - kuhinja, kopalnica, postelje,... so sodobni. Na voljo je tudi LCD televizijski zaslon z DVD predvajalnikom (mini videoteka). V pritljičju se nahajajo jedilnica / kuhinja / dnevna soba s sedišči za osem oseb s prehodom na teraso.

Poleg je velik vrt s pogledom na kraško pokrajino ter zunanji manjši bazen primeren predvsem za otroke (3x1,5m). Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v bližini pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo.

Vila leži na vrhu hriba v krasni vasici Sela na Krasu, zelo blizu meje z Italijo, pravzaprav je najbljižje nakupovalno središče v italjanskem Tržiču (Monfalcone). Srednjeveška vasica Štanjel je oddaljena le petnajst minut vožnje, proti morju se razprostira pogled nad Tržaški zaliv (6km) z gradom Miramare, ki je priljubljena izletna točka, in Devinom, kjer na visoki pečini nad morjem prav tako kraljuje grajsko poslopje, vredno ogleda.


Vila Friuli Karst

V vili lahko polg dopusta z družino organizirate tudi poslovno srečanje, daj vam po želji priskrbimo dnevnega kuharja ali catering.

Vila Friuli - Karst je moderno opremljena tradicionalna hiša s tipično opečnato streho, v kateri se lahko nastani največ dvanajst oseb.

V vili so štiri spalnice z dvema ležiščema, 4 dodatna ležišča in 3 kopalnice. Vila Friuli se lahko pohavli s sodobno dodtano opremo kot je bazen, savna, balinišče, zidani žar in seveda neporgešliva kabelska televiza ter brezplačni dostop do WiFi. V kolikor boste želeli raziskati okolico, vas v vili čakajo tudi opremljena kolesa.

Vila leži na vrhu hriba v krasni vasici Sela na Krasu, zelo blizu meje z Italijo, pravzaprav je najbljižje nakupovalno središče v italjanskem Tržiču (Monfalcone). Srednjeveška vasica Štanjel je oddaljena le petnajst minut vožnje, proti morju se razprostira pogled nad Tržaški zaliv (6km) z gradom Miramare, ki je priljubljena izletna točka, in Devinom, kjer na visoki pečini nad morjem prav tako kraljuje grajsko poslopje, vredno ogleda.


REKREACIJA:
 
Plavanje
V bližini obeh vila lahko najdeže številna kopališča oziroma plaže primerne za plavalce.

- beach in Sistiana
- beach in Devin     - beach in Trieste
- beach in Piran     

 
Kolesarjenje - Kolo kulture Krasa
Podajte se za rimami pesnika Srečka Kosovela, med Spacalove grafike ter vrhunsko arhitekturo Fabianija do ekspresionističnih poslikav Toneta Kralja. V kraljestvu Lipicanca spoznajte Černigoja, zapeljite se mimo Štreklja, komedijanta Gojmirja Lešnjaka - Gojca, slikarja tetraplegika Alberta Zafreda, Muzeja slovenskih filmskih igralcev v Divači, … In kot pravi Oton Župančič: Moja duša je židane volje, kot bila bi pila kraški teran!
 
Jahanje

Ljubitelji konj ne smete izpustiti ogleda kobilarne Lipica, kjer že več kot štiristo let vzgajajo plemenite bele konje, lipicance. Lipicanci navdušujejo ljubitelje klasičnega jahanja po načelih španske jahalne šole z Dunaja, s športno dresuro in vprežnimi vožnjami. Lipica je danes pomembno turistično središče, ki poleg tečajev jahanja, ogledov treningov in predstav ter pomembnih mednarodnih konjeniških prireditev omogoča tudi svojevrstne razglede kraške pokrajine iz sedla.
 
Golf

Golfsko igrišče Lipica leži v tipični kraški pokrajini, senco mu dajejo stoletni hrasti. Projektiral ga je Donald Haradine leta 1989. Kraške naravne posebnosti dajejo igrišču svojevrstno lepoto in veliœastnost. Milo mediteransko podnebje omogoča igranje golfa v vseh letnih časih. Je edino igrišče v Sloveniji, ki je odprto skozi vse leto. Ima devet igralnih polj z igriščem za vadbo in dve vadbeni zelenici. Celotna dolžina igrišœa je 3163 m, par 37, SR 71,9; CR 116. V neposredni bližini igrišča so informacijska pisarna, blagajna, garderoba za igralce, trgovina z opremo za golf, teniška igrišča in mini golf.

Video

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si