Objave

InfoSlovenija
3934
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew39307.jpg

PERŠOLJA, VINA IZ BRD, DOBROVO V BRDIH

Kozana 19, 5212 Dobrovo v Brdih

Galerija

Predstavitev storitve

Lapornata mati zemlja in odločno sonce v objemu mediteranskih vetrov v naših brajdah so kot nalašč za gojenje vinske trte, ki svojo dušo razkriva v kozarcu Rebule, Chardonnaya, Sauvignona, Sivega ter Modrega Pinota, Caberneta Franca in Merlota

VINA PERŠOLJA iz Kozane v Goriških Brdih – vinarskakmetija je s sodobnim vinogradništvom in kletarstvom z zaščitenim imenom in simbolom lista trte rebule, uveljavlja svoja vina v Sloveniji, na Nizozemskem, Avstriji, Nemčiji, Italiji in še kje.

VINA PERŠOLJA so prejela številna vrhunska priznanja: prvi naziv šampiona za Rebulo letnik 2001 v letu 2002 na živilskem sejmu v Gornji Radgoni, naziv šampiona za Chardonnay letnik 2002 leta 2003 prav tako v Gornji Radgoni, številne zlate medalje na ljubljanskem vinskem sejmu. Leta 1996 nam je društvo novinarjev Slovenije podelilo naslov slovenskega vinskega prvaka za Chardonnay. Leta 1998 pa je častivredni vinski konvent sv. Urbana v Ljubljani med vsemi vini izbral naš Cabernet Franc. Cabernet Franc je bil na Decanter World Wine Awards 2007 nagrajen s srebrno medaljo.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Vina Peršolja
Naslov:
Kozana 19, 5212 Dobrovo v Brdih

Socialno Omrežje