Objave

InfoSlovenija
5526
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/841/logonew3301.jpg

TURISTIČNA KMETIJA ČEMAS, APARTMAJI ZELENI JURIJ, VINICA

Zilje 35, 8344 Vinica, Jugovzhodna Slovenija
+386 (0)7 3646059

Galerija

Predstavitev storitve

Prenočišča ZELENI JURIJ se nahajajo v centru Vinice v neposredni bližini rojstne hiše našega pesnika Otona Župančiča in viniškega gradu, Ki se mogočno šopiri na skali nad reko Kolpo.

Prenočišča so opremljena v modernem stilu s pridihom tradicionalnega. 

Imamo 3 sobe in sicer ena za dve osebi in dve družinski sobi za 4 osebe. Vsaka soba ima svojo kopalnico ( fen, tuš, okno,umovalnik z omarico, ogrevanje, vedno topla voda), sobe smo pa opremili s pohištvom iz Alplesa, vzmetnicami Dormeo in spalnimi seti od Dormea, same prevleke so višje kakovosti delane po naročilu iz satena, ker želimo, da se naši gosti počutijo tudi ponoči dobro in se zbudijo naspani za maksimalno uživanje v naslednjem dnevu. V sobah so tudi LCD-TV, klima. Imamo tudi čajno kuhinjo v kateri si lahko skuhate kavico ali pa celo kosilo, saj je dovolj velika za pripravo celotnega obroka. Opremljena je z vso potrebno posodo pa tudi z osnovnimi surovinami tako da gostom ni potrebno za ščepec soli takoj v trgovino.

Nudimo nočitev z zajtrkom ali pol penzion, saj se gosti najraje odločijo za našo hrano ker ponujamo dobre in zdrave obroke pripravljene tudi na domač tradicionalen način. 

Smo mlada družina s tremi majhnimi otroci in se s turizmom ukvarjam že od majhnih nog, ker so se tudi moji starši in stari starši. Vem da je moje poslanstvo turizem, ker to delo opravljam resnično z veliko ljubezni in največje plačilo mi je to ko se mi gosti vračajo vedno nazaj.

Ekološka kmetija Čemas se nahaja v osrčju Krajinskega parka Kolpa, v prelepem južnem delu Slovenije ob mejni reki Kolpi, kjer narava ponuja obiskovalcem v poletnem času kopanje, veslanje, padalstvo, zmajarstvo, lov, ribolov, kolesarjenje in sprehode po neokrnjeni naravi "Sejemski poti" ter jesenske piknike ob pečenem kostanju in kupici dobrega vinskega mošta.

Do nas pridete po cesti Ljubljana-Novo mesto-Črnomelj-Vinica-Zilje ali Ljubljana-Kočevje-Vinica-Zilje.

Turistična kmetija Čemas z ekološko pridelavo je znana po svoji dolgoletni usmerjenosti v ponudbo izdelkov in pridelkov, ki nastajajo na človeku in naravi prijazen način.

Poleg sadja pridelanega in pripravljenega na ekološki način, nudimo v jesenskem času tudi suho sadje; hruške, jabolka, breskve, slive, sokove,…
Skozi celo leto lahko pri nas dobite divjačinske in ostale suho mesnate izdelke, ki jih pripravimo na povsem domač način (specialiteta kmetije - divjačinski golaž), kosila in večerje za skupine do 30 oseb, degustacijo ekološke hrane in pijače do 50 oseb, prenočišča.

Za organizirane skupine s predhodnim naročilom, predstavimo ekološko kmetovanje in ogled jelenov, limuzin govedo ter ostalih živali, ki jih gojimo in se pasejo na naših pašnikih.
Vsi naši izdelki nosijo ekološko znamko BIODAR in EKOLOŠKI. Ti predstavljata živila, ki so pridelana in predelana po standardih za ekološko kmetovanje zveze združenj ekoloških kmetov Slovenije in Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Zilje 35, 8344 Vinica, Jugovzhodna Slovenija
+386 (0)7 3646059

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Metka Čemas - nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji
Davčna št.:
74259539
Naslov:
Zilje 35, 8344 Vinica
Odgovorna oseba:
Metka Čemas
Kontaktna oseba:
Metka Čemas
Faks:
+386 (0)7 3646059