Objave

InfoSlovenija
4818
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4120/27033.jpg

TURISTIČNA KMETIJA PADOVAC, KOSTEL

Selo pri Kostelu 3, 1336 Kostel, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Na obrobju doline reke Kolpe, v gozdnati pokrajini občine Kostel, stoji v vasi Selo pri Kostelu naša kmetija Padovac.
Vsi domači, mama Anica in oče Vito, sinova Vito in Iztok z družinama, se trudimo, da bi se naši gostje počutili kar se da domače.

Na naši kmetiji, za goste je bila odprta leta 2009, se od nekdaj trudimo usteči kulinaričnim kriterijem še tako zahtevnih gostov. Pri nas pridejo na račun tisti, ki bi želeli poskusiti domačo kostelsko kuhinjo, kot oni, ki stavijo na preproste in že preizkušene jedi.

Ob koncu tedna radi postrežemo napovedanim skupinam (do 40 ali 50 ljudi) in posameznikom, ki si želijo miru in svežega zraka, kjer lahko napolnite svoje baterije ali pa se, vsaj za trenutek, osvobodite vsakdanjih tegob.

Če želite sami postreči prijateljem ob veselem dogodku,ste dobrodošli.

Ponudba

V kraju prijaznih ljudi se ni moč upreti pestrim kulinaričnim dobrotam in športnim aktivnostim, ki ob skoraj idilični okolici pričarajo pravo pravljično vzdušje.
Pogled na omenjeni grad iz časov turških vpadov, do koder mimo čudovitih sadovnjakov vodijo urejene pešpoti, sliko le popestri in dodaja poseben čar.

Vaše dobro počutje pa nam ne uide zaradi mota: Vaša želja, naš ukaz!

Kulinarika

Poleg tradicionalnih jedi po naročilu pripravljamo tudi tipične kostelske jedi, kot so kostelski želodec in »cušpajs«. Slednjega vsaka izmed vasi v okolici pripravlja drugače; ne glede na lokacijo pa jed vsem obiskovalcem vedno dobro tekne. Prav tako tudi aperitiv domačega žganja ali kozarec dobrega vina.

Športne aktivnosti

Redno vdrževane makadamske in gozdne poti nudijo možnost tudi do več 10 km dolge sprehode, ki vodijo mimo neskončnih (ne)urejenih polj in travnikov do lepih vasic in kulturnih, tudi naravnih, znamenitosti.

Dobro je poskrbljeno tudi za ljubitelje kolesarstva, ki jim oddaljenost od prometnih povezav veliko pomeni.

Naša dolgoletna skrb in nega konjeništva pa ponuja možnost jahanja, od same teorije jahanja do večdnevnih jahalnih tur v bližnjo in daljno okolico.

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Hitri kontakt

Selo pri Kostelu 3, 1336 Kostel, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

  • Naziv:
  • Anica Padovac - nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji - Kmetija Padovac
  • Naslov:
  • Selo pri Kostelu 3, 1336 Kostel
  • Davčna št.:
  • 15383008
  • Plačilna platforma:
  • IBAN SI56 1920 0501 3054 870 (odprt 5.9.2017, DBS d.d.)
  • Kontaktna oseba:
  • Anica Padovac