Objave

InfoSlovenija
5228
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14217.jpg

TURISTIČNA KMETIJA PIRC, LAŠKO

Lahomšek 1, 3270 Laško, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Pražnikarjeva kmetija, po domače Pirčeva, je dober kilometer oddaljena od Laškega. Turistična kmetija Pirc leži na pobočju, od koder imamo prelep razgled na okoliške hribe in strugo reke Savinje.

Obiskovalci Turistične kmetije Pirc boste lahko svoje počitnice preživeli v apartmajih v lično urejeni leseni hiši.

V kmečkem okolju boste bivali zdravo in prijetno.

Tako vas tudi sedaj vabimo, da nas obiščete: gospodinja Katarina z možem Sašom, otroki Metko, Primožem in Rokom, staro mamo Nado in našim zlatim prinašalcem Medom.

Naše apartmaje priporočamo vsem, ki želite pobegniti od vsakdanjih skrbi, se naužiti miru in lepot neokrnjene narave ter si nabrati novih moči, okrepiti telo in sprostiti duha.

Ker se kmetija nahaja v osrednjem delu Štajerske, je idealna za raziskovanje cele Slovenije. 

SAVNA
Obstoječo ponudbo naše turistične kmetije smo popestrili s savnami. Na voljo sta vam finska in infrardeča savna.

Zeleni apartma
Zeleni apartma, ki meri 88 m2, ima dve spalnici. V eni je zakonska postelja, v drugi pa sta dve ločeni postelji z dodatnima ležiščema. Kuhinja je odprta v dnevno sobo, kjer stoji udobna sedežna garnitura s še dvema dodatnima ležiščema. 
Pozimi se lahko ogrejete ob prijetni toploti kamina. V kopalnici so tuš, bide in WC. Apartma ima izhod na teraso in zelenico z otroškimi igrali ter vrtno uto.

Modri apartma
Modri apartma meri 49 m2. V spalnici stoji zakonska postelja. Kavč v dnevni sobi se raztegne v dve dodatni ležišči. Prostorna kuhinja ima vso opremo, ki jo potrebujete za pripravo obrokov - tudi mikrovalovno pečico in pomivalni stroj. V kopalnici so tuš, bide in WC.

Rdeči apartma
Rdeči apartma meri 49 m2. V spalnici stoji zakonska postelja. Kavč v dnevni sobi se raztegne v dve dodatni ležišči. Prostorna kuhinja ima vso opremo, ki jo potrebujete za pripravo obrokov - tudi mikrovalovno pečico in pomivalni stroj. V kopalnici so tuš, bide in WC.

Na podstrešju je dovolj prostora za igro otrok ali za dodatno ležišče. Apartma ima izhod na velik balkon. 

Aktivnosti na kmetiji
Med oddihom pri nas se boste lahko predajali počitku, se sprehodili po travniških poteh ali zavili v bližnji gozd.
Na naši domačiji živi kar nekaj domačih živali: krave molznice s teleti, koze, ovce, kokoši in zajčki ter pes Medo in več muc. Po mili volji jih boste lahko božali, pomagali hraniti, čistiti … ali sodelovali pri kakšnem drugem opravilu, da občutite pravo kmečko življenje.

BOOKING TOP 250
NAGRADA ZA 250 NAJBOLJE OCENJENIH OBJEKTOV NA BOOKING.COM

Idilično podeželsko turistično kmetijo obkroža hribovita pokrajina, polna borovcev. Gostje so uživali v udobnih, popolnoma opremljenih apartmajih, živalih na kmetiji in prelepem razgledu na Savinjsko dolino.


Vir: http://www.kmetijapirc.si

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Hitri kontakt

Lahomšek 1, 3270 Laško, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

  • Naziv:
  • Turistična kmetija Pirc, Katarina Pražnikar - dopolnilna dejavnost na kmetiji
  • Naslov:
  • Lahomšek 1, 3270 Laško
  • Davčna št.:
  • 13425153
  • Odgovorna oseba:
  • Katarina Pražnikar

Socialno Omrežje