Objave

InfoSlovenija
3591
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/297/DSC4319Pano-1559037297.jpg

EKOLOŠKA TURISTIČNA KMETIJA TOLMIN

Prapetno 15, 5220 Tolmin, Goriška

Galerija

Predstavitev storitve

EKOLOŠKA TURISTIČNA KMETIJA TOLMIN

Turistična kmetija Pri Kafolu
Kjer se čas vsaj za nekaj trenutkov ustavi

EKOLOŠKA TURISTIČNA KMETIJA TOLMIN

Turistična kmetija Pri Kafolu
Kjer se čas vsaj za nekaj trenutkov ustavi

Turistična kmetija Pri Kafolu z več kot 25-letno turistično tradicijo je zagotovo ena tistih, kjer boste nemudoma začutili domačnost, saj vas odprtih rok sprejmemo družina Leban. Naša domačija se nahaja v vasici Prapetno v slikoviti dolini Soče, ob robu Triglavskega narodnega parka, kjer čas še vedno teče malo počasneje in vam omogoča, da zares zadihate s polnimi pljuči.

K nam se z veseljem vračajo tako mladi kot starejši, ki uživajo v miru in pristnem ter nedotaknjenem naravnem okolju daleč stran od mestnega hrupa.

Nastanitev

 • dvoposteljne sobe
  Na naši turistični kmetiji je na voljo 8 dvoposteljnih sob. Sobe so prijetne in domače, opremljene s televizorjem in lastno kopalnico.
 • družinske sobe
  Poleg dvoposteljnih sob sta na voljo še dve družinski sobi s skupno kopalnico. Sobi sta dvo in troposteljni ter sodobno opremljeni
 • Studio apartma
  Na voljo je enoprostoren studio apartma, ki je opremljen s televizorjem in kuhinjo.
 • Udobna apartmaja za 5 oseb
  Izbirate lahko tudi med dvema apartmajema za 5 oseb, ki sta odlično ohranjena in sodobno opremljena s televizorjem, 2 kopalnicama, 2 sobama, kuhinjo in dnevno sobo ter balkonom s čudovitim razgledom na reko Sočo.

Lokacija

Kmetija leži na obrobju Triglavskega narodnega parka, nad smaragdno zeleno Sočo. K nam se lahko pripeljete z avtomobilom, avtobusom ali vlakom.

Za vse, ki k nam prihajate z avtomobilom zavijete z regionalne ceste Tolmin – Most na Soči, levo za vas Prapetno. Najbližja avtobusna postaja je od kmetije oddaljena le 500 metrov. Železniška postaja na Mostu na Soči je oddaljena 4 kilometre, od tu je direktna povezava z Novo Gorico in smerjo Bohinj, Bled, Jesenice, Ljubljana. Imate še dodatno možnost avtovlaka in prevoza koles.

Doživetja

Posočje je pravi raj za vse, ki bi želeli svoje počitnice preživeti aktivno. Naša turistična kmetija je izvrstna izletniška točka, od koder se lahko odpravite na vrhove bližnjih hribov in se naužijete nepozabnih razgledov, ali pa obiščete bližnje sotočje Soče in Tolminke ter se poleti ohladite, pozimi pa razvedrite ob pogledu na idilično pokrajino.

Kulinarika

Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec, in to potrdijo vsi, ki so se že kdaj razvajali pri nas. Na naši 22 ha veliki ekološki kmetiji, še vedno negujemo tradicijo preteklosti in okusne sestavine pridelamo z lastnim trudom na domači zemlji.

Naše goste razvajamo z raznolikimi dobrotami, kot so doma pridelana zelenjava in sadje, domače meso in suhomesnati izdelki, planinski sir, skuta, orehovi in skutni štruklji, klobase in krvavice, frika in druga lokalna hrana. Ponujamo tudi domače žganje in likerje, domače marmalade ter sveže pečen domač kruh.

EKOLOŠKA TURISTIČNA KMETIJA TOLMIN EKOLOŠKA TURISTIČNA KMETIJA TOLMIN EKOLOŠKA TURISTIČNA KMETIJA TOLMIN EKOLOŠKA TURISTIČNA KMETIJA TOL

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Prapetno 15, 5220 Tolmin, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Turistična kmetija Pri Kafolu, Tomaž Leban - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
Davčna št.:
65008456
Naslov:
Prapetno 15, Prapetno, 5220 Tolmin
Plačilna platforma:
IBAN SI56 1915 5501 2293 976 (odprt 14.4.2016, DBS d.d.)
Odgovorna oseba:
Tomaž Leban
Kontaktna oseba:
Tomaž Leban
Delovni čas:
PO DOGOVORU