TURISTIČNA KMETIJA STOJAN,ŠMARTNO PRI SLOVENJ GRADCU

Legen 178 , Šmartno pri Slovenj Gradcu, Koroška +386 (0)2 8822120
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Darko Stojan - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
  • Davčna št.:
  • 43572146
  • E-mail:

Posestvo leži na sončnem obronku pohorskih gozdov, kjer je skoraj neokrnjena narava potopljena v mehko veduto z gozdovi poraslega hribovja., ki obiskovalca začara v vseh letnih časih, saj domači ambient koroške domačije plemeniti tudi z navdihi za poslovni svet.

Posestvo Stojan ima poleg sodobno opremljenih sob in apartmajev tudi prostore za seminarsko in poslovno dejavnost, opremljene s širokopasovnim telekomunikacijskim dostopom ter najsodobnejšo multimedijsko opremo. Zato je odličen kraj za poslovna srečanja in manjše seminarje. Po napornem delu se lahko razvajate v 3 savnah, 2 jazzucijih, manjšem fitnesu in zimsko-letnem bazenu, ali pa preprosto uživate v sprehodih po domačiji, kjer se pasejo konji, govedo in drobnica ali pa se odpravite na Bernekerjevo in Puščavnikovo pot obiščete cerkev Sv.Jurija ali pa se celo povzpete na Uršljo goro. V zimskem času se lahko odpravite na smuko le na 12 km oddaljeni smučarsko-rekreativni center Kope.

Ker pa gre, kot pravi stari rek, ljubezen skozi želodec, vas bodo gostitelji razvajali z odlično domačo hrano in vas seznanili tudi s pravo koroško kuhinjo, obogateno s svežimi postrvmi in dobrotami za vegetarijance.

Vabljeni!

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si