Objave

InfoSlovenija
5161
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew28917.jpg

TURISTIČNA KMETIJA TREBUŠAK, LAZE V TUHINJU

Ravne pri Šmartnem 4, 1219, Laze v Tuhinju, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

V bližini Kamnika stoji na samem v vasi Ravne (800 m n.v.) naša kmetija Trebušak.  Vsi Trebušakovi, ki živimo na tej kmetiji – mami Olga,  ati Mare in trije otroci, se trudimo, da bi se naši gostje počutili čim lepše.

Konec leta 2011 smo končali gradnjo treh apartmajev, ki imajo že uporabno dovoljenje in so pripravljeni za Vas.

Po raziskovanju gozdnih stezic, pomoči na kmetiji, pohajkovanju s kolesi ali bodisi le ukradenih trenutkih miru se lahko spočijete ter naberete novih moči v apartmajih za 2, 5 ali 6 oseb.  Postrežemo pa radi tako skupinam ali pa posameznim gostom z domačimi dobrotami v naši “družabni sobi “, urejeni v pristnem domačem slogu.

Okoliški hribi in gozdovi kličejo k raziskovanju in potepanju. Obilo pohodnih in kolesarskih poti bo potešilo vaš aktivni duh, termalno sproščanje pa si lahko privoščite v bližnjih Termah Snovik. Velika Planina kliče na planšarski obisk, smučišče Krvavec pa vabi na ugodno smuko. Poleg srednjeveškega Kamnika ne gre zamuditi tudi lepot Arboretuma Volčji Potok. Lokacija v osrednji Sloveniji res nudi obilo možnosti za preživljanje prostega časa.

Apartma 1:

Naš najmanjši apartma z občutkom prostornosti. Preko predsobe v bivalni del s kuhinjo, jedilnim kotom ter zakonsko posteljo.

Apartma 2:

Srednji apartma za 5 oseb vsebuje predsobo, dnevni prostor s sedežno garnituro, ki lahko postane ležišče, kuhinjo, spalnico s tremi ležišči.

Apartma 3:

Največji apartma za 6 oseb ali več. S svojo predsobo, dnevnim prostorom s sedežno garnituro, kuhinjo, jedilnico, spalnico ter kopalnico.


Lokacija

Ravne pri Šmartnem ležijo v Tuhinjski dolini. Od glavnega mesta Ljubljana so oddaljene 35 kilometrov, prav tako pa tudi od Celja. V bližini je letališče Brnik, oddaljeno  le 30 kilometrov.


Dodatna ponudba

Naj bo vaše bivanje pri nas predvsem prostor za Vaš počitek. Mir in spokojnost sta tu najboljša sopotnika in resnično boste lahko odtavali  daleč, daleč stran od mestnega vrveža.

Svojo radovednost lahko potešite tudi z ogledom kmetije, prav pa vedno pride tudi pomoč dodatnih rok.

Radi vas bomo razveselili v naši domači sobi, prav tako pa si tam lahko privoščite lastno zabavo. Le to pa lahko pripravite tudi v naravi – piknik prostori namreč vabijo na prosto. Nepogrešljiva je seveda piknik košara in v njej dobrote z naše kmetije.

Narava vabi

Okoliški hribi in gozdovi kličejo  k raziskovanju. Obilo pohodnih in kolesarskih poti bo potešilo vaš aktivni duh. Kolesa si lahko izposodite tudi na naši kmetiji. Ena od prijetnejših pohodnih poti je pot na Goro oziroma do cerkvice Sv. Miklavža. Tam narava res ni skoparila s prelepim razgledom.

Spustite se v dolino

Svetujemo pa vam, da se spustite tudi v dolino. Odkrivajte srednjeveški Kamnik, naužijte se lepot v Arboretumu Volčji Potok, prepustite se blagodejnim učinkom zdravilne vode v Termah Snovik in še in še.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Ravne pri Šmartnem 4, 1219, Laze v Tuhinju, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Olga Trebušak - nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji
Davčna št.:
75144352