TURISTIČNA KMETIJA TREMEL, PUCONCI

Bokrači 28 , Puconci, Pomurska +386 (0)2 5451017
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Branko Tremel - turistična kmetija z nastanitvijo,
  • Davčna št.:
  • 20230664
  • E-mail:

Turistična kmetija Tremel

Postregli vas bodo z raznimi prekmurskimi dobrotami, domačo kmečko šunko, salamo, mesom iz Tünke, zaseko, ocvirki, itd. Od toplih jedi pa ne manjka na naših mizah tudi ajdovih žgancev, dödolov, gibic, raznovrstnih mesnih jedi, domač ržen kruh ter sladic kot so prekmurska gibanica, posolanka, retaši, potica, bibe, zlevanke, itd. 

Vinogradništvo:

 

Obdelujemo pol drugi hektar vinske trte. Postopke pridelave in predelave grozdja, kakor tudi nege vina, smo prevzeli od prejšnjih generacij seveda ob upoštevanju današnje vrhunske tehnologije. Tako uspemo pridelati vrhunska vina, ki se lahko kosajo na najbolj znanih ocenjevanjih vin. Sorte, ki jih pridelujemo so: chardonnay, muškat otonel, traminec, laški rizling, šipon in modro frankinjo.

 

 Nastanitev:

Izbirali boste lahko med sobami I. kategorije, ki so opremljene s starim masivnim pohištvom, klimatsko napravo in televizijo. Uporaba interneta je brezplačna. Sobe so dvoposteljne  in družinske tri oz. štiriposteljne. Naša nastanitvena zmogljivost je 19 oseb s možnostjo dodatnih ležišč.

 Wellnes:

Ob čudovitim razgledu v zeleno dolino
se boste lahko razvajali v ogrevanem bazenu z vodno in zračno masažo.

Še posebej v mrzlih dneh vam bomo pripravili razne zeliščne parne, suhe ali infra savne.

Aktivnosti:

 Lahko boste uživali v mirnih sprehodih ali pomagali pri opravilih na kmetiji.

Poskrbeli bomo, da boste spoznali Goričko pa tudi za zabavo oz. šport, kot npr. jahanje, kolesarjenje, nabiranje gob, ogled vinske kleti z degustacijo in kopanje v Termah Moravske Toplice (8 km) ali v Radencih, Banovcih in Lendavi. 

 

Vabljeni!

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si