Objave

InfoSlovenija
4193
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew5542.jpg

APARTMAJI IN PIKNIK PROSTOR AJDOVŠČINA

Lokavec 46 a, 5270 Ajdovščina, Goriška
+386 (0)5 3689129

Galerija

Predstavitev storitve

Kmetija mlade družine Kompara, ki leži v vasici Lokavec, od Ajdovščine oddaljeni le tri kilometre, je naslonjena na pobočje Gore pod Čavnom.

Na kmetiji, kjer je primarna dejavnost sicer usmerjena v govedorejo, znajo odlično vihteti kuhalnico. Goste, ki lahko domujejo v dveh sodobno opremljenih apartmajih razvajajo z odličnimi zajtrki, kjer so v ospredju domači suhomesnati izdelkih (salame, vratovina, pršut ...), h katerim se odlično poda v domači pečici spečen kruh. Babica Marija Rosanda na mizo postavi tudi frtaljo s sirom in pršutom ali prepognjeno palačinko z različnimi nadevi, med katerimi brbončice najbolj navduši tisti z okusom po domači marelični marmeladi. Tako, da za vse, ki obožujete domače jedi lepo vabljeni, da poskusite naše hišne dobrote.

Kmetija ponuja odličen prostor za piknik, prijazna je tudi do družin z otroci, ki imajo za igro na voljo otroška igrala, travnato igrišče za badminton, seveda pa se lahko v vsakem trenutku dodobra spoznajo z domačimi živalmi (kobilo Ričo, kozami ...) ali preprosto odkrivajo lepote življenja v naravi.

Kmetija je odlično izhodišče za obisk različnih naravnih in kulturnozgodovinskih znamenitosti. K obisku vabijo Vipava, samostan v Vipavskem Križu, Ajdovščina...

Ljubitelji pohodništva se lahko vzpnete na Goro, Čaven, Golake, Malo goro ..., ljubitelji kolesarjenja pa nikakor ne smete izpustiti odkrivanja lepot Vipavske doline.

CENA:

1 nočitev z zajtrkom: 2 osebi in več: 25,00€/osebo

2 nočitvi in več z zajtrkom: 2 osebi in več: 23,00€/osebo
Cena se sproti spreminja tako, da prosimo pokličite.

Apartmaja sta v mansardnem delu stanovanjskega objekta. Gostje imajo pred vhodom v apartmaje svoje parkirno mesto. Apartmaja imata predsobo, kuhinjo z jedilnico, WC s tušem, spalnico, balkon, TV in brezžični internet. Nočitev nudimo največ šestim osebam, mogoče pa je prespati tudi na dodatnem ležišču.

Upam, da vas je naša ponudba navdušila in da se kmalu vidimo.

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Hitri kontakt

Lokavec 46 a, 5270 Ajdovščina, Goriška
+386 (0)5 3689129

Dodatna kontaktna okna

  • Naziv:
  • TADEJA CURK KOMPARA - NOSILKA DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI
  • Davčna št.:
  • 48672190