Image
Image
7819
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew82080.jpg

IZLETI, POTOVANJA, APARTMAJI, UGODNE NOČITVE - TURIZEM FLUCHER, ROGAŠKA SLATINA

Kidričeva ulica 14, 3250 , Rogaška Slatina, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

V podjetju Flucher vam ponujamo avtobusne prevoze, izlete, in potovanja, saj polega obsežnega voznega parka avtobusov ponujamo storitve turistične agencije in vam svetujemo pri potovanjih, potepanjih in počitnicah.

Ponujamo vam tudi apartmaje Vila Golf, ki se nahajajo v centru Rogaške Slatine. V bližini so terme Rogaška, smučišče, narava, nakupovalni center ... vse kar je potrebno, za popoln oddih.

Apartmaji Vila Golf ***


APARTMAJI VILA GOLF *** se nahajajo v centru Rogaške Slatine. Na zadnji strani so obdani so z gozdom in parkom, ki ohranja svojo podobo že skoraj sto let. V neposredni bližini hotela je naravni izvir mineralne vode. Ponudbo Vile dopolnjujejo “Terme Rogaška” s svojimi odprtimi in zaprtimi bazeni, whirlpooli in savnami. Prav tako pa je v bližnjem objektu Aparthotel Slatina na voljo izvrstna kuhinja z možnostjo priprave dietne prehrane.

Manj kot 100m od objekta so oddaljeni zdravstveni dom, trgovski center, knjižnica, restavracije, gostinski lokali, sprehajalne poti, kolesarske steze. Pozimi obratuje smučišče Janina, ki se nahaja za hotelom Donat in je oddaljeno od apartmaja 1 km.

APARTMAJI so idealeni za vse, ki želite pozabiti naglico vsakdana in se sprostiti v čudovitem naravnem okolju, z namestitvijo visoke kakovosti, v svetovno znanem zdravilišču Rogaška Slatina.

V ponudbi sta dva tipa apartmajev za dve ali štiri osebe v velikosti 52 m2 za 4 osebe ali 30 m2 za  2 osebi. Apartmaji so sodobno opremljeni s telefonom, TV sprejemnikom s satelitskimi programi, dostopom do interneta, lastnim ogrevanjem in klima napravo, kompletno urejeno kuhinjo ter kopalnico. Povsod je možnost priprave dodatnega ležišča.

Delovni čas:

pon - pet: 09.00 - 16.00
sob: 09.00 - 12.00
nedelja in prazniki ZAPRTO

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Kidričeva ulica 14, 3250 , Rogaška Slatina, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Flucher turizem, turistična agencija, avtobusni prevozi, d.o.o.
Davčna št.:
36604739
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 612 015
Telefon:
+386(0)3 8190200
E-mail:
agencija@flucher.si
Certifikat