Objave

InfoSlovenija
5531
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew24050.jpg

HOSTEL PINESTA HRVAŠKA

Stritarjeva ulica 8, 4000, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve


Zasajeni bori, cedre, pinije, tise in grmičevje so s pomočjo umetnega namakanja spremenili 36.910 m2 priobalnega pasu v čudovit park. Le-ta daje senco na športnih in otroških igriščih.

Vzgojitelji, pedagogi in animatorji že več desetletij med poletnimi počitnicami organizirajo animacije za otroke s posebnimi potrebami. Te animacije so osredotočene predvsem v smer izobraževanja o naravi dela z naravo ter seveda na zabaven način. Ekipa skrbi za neponovljive dogodivščine in večne spomine. Po najboljših močeh se trudimo narisati nasmeh na obraze otrok, staršev in vseh SODELUJOČIH. Lepo je, ko vsak prispeva svoj mali košček v ta čudoviti mozaik pineških dogodivščin, spominov in iskrenih prijateljstev, iz katerih so se rodile prenekatere ljubezni in nastale čudovite mlade družine.

Letovanje – druženje z vrstniki – je enkratna priložnost za razvijanje socialnih veščin, krepitev otrokove samostojnosti in samozavesti. Na letovanju se odvijajo različne dejavnosti, od športnih/družabnih iger do ustvarjalnih delavnic, ki otroku omogočajo, da ostaja aktiven, in mu dajo priložnost za večjo ustvarjalnost. Tako spodbujamo in izvajamo zdrav način preživljanja prostega časa otrok.

V letovišču so igrišča (košarkarsko, odbojkarsko, nogometno, večnamensko in igrišče za odbojko na mivki), na voljo pa je tudi dovolj prostora za igro v naravi med borovci in igrali. Veliko sonca in sence, daleč od prometnic, otrokom omogoča brezskrbno uživanje.

Letovišče kot hostel je vsekakor primeren tudi za družine saj so vaši otroci lahko deležni pravih zabavnih učnih uric.

Dobrodošli v svet leposti mirnosti stran od ritmičnega vsakdanjega življenja v ritem kjer se spočijete in napolnite svoje kotičke s soncem.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
PINESTA, turizem in gostinstvo, d.o.o.
Davčna št.:
90075226
Naslov:
Stritarjeva ulica 8, 4000 Kranj
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0700 0000 2932 497 (odprt 5.4.2016, GB d.d., Kranj)
Plačilna platforma:
IBAN SI56 3300 0000 4659 483 (odprt 10.8.2011, Addiko Bank d.d.)
Kontaktna oseba:
Širnik Robert