Brezplačne informacije 080 34 22

BIOTEREPIJA - ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE IN POSREDNIŠTVO, URBAN POSEDI S.P.

Trsek 14, 6273 Trsek, Obalno-kraška +386(0)41 378797
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE IN POSREDNIŠTVO, URBAN POSEDI S.P.
  • Davčna št.:
  • 86791699
  • E-mail:
  • Govorimo:
  • Z vami že:

Zeliščni Raj Slovenske Istre

V prelepi  Slovenski Istri stoji vasica Trsek. Ta vasica se nahaja v občini Koper, ter spada v krajevno skupnost Marezige. Na južni strani tega slikovitega hriba teče reka Dragonja. Obdana je z rajem sonca, čudovite narave, ptičjega petja, božanskega miru in preprostih kmečkih ljudi, ki radi s spoštovanjem obdelujejo zemljo. Eni izmed teh ljudi sva tudi midva z ženo Sonjo katera sva se z ljubeznijo, do narave lotila pridelovanja ter predelovanja avtohtonih zelišč katere uspevajo v našem okolju. Trenutno imava posajena naslednja zelišča. Smilj, Rman, Kamilica, Šentjanževka, ognjič. V planu pa sta še dve. Vse skupaj se nahaja na 3 hektarjih.  

 Smo se pa v oktobru 2016 lotili predelavo starega hleva v destilarno, polnilnico prostor za izdelavo krem šamponov in skladišča. Tako da imamo higiensko primeren prostor, ki zadostuje vsem merilom.

Najino merilo je takšno:

Stranka bo dobila takšen izdelek kot bi ga tudi sama pričakovala, da ga dobiva od drugih. Se pravi Vrhunski.

BIOTEREPIJA

Sem le pomoč Ničesar ne morem narediti namesto vas in tudi nobeden drugi ne.. Vsi odgovori se skrivajo v vas samih, jaz vam le pomagam. Sem PSIHOLOG, BIOTERAPEVT, ZELIŠČAR vse v enem. Včasih je dovolj že pogovor, spet drugič več urno čiščenje energijskega telesa. Mnogokrat težave izhajajo veliko globlje kot lahko mislimo. Ko se človek želi očistiti nesnag, mora pogledati zelo globoko vase.«
 
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si