SVETOVANJE ZA BOLJŠO DRŽO, SEBASTJAN ŠMAJGERT S.P.

Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska +386(0)31 265 491
Pokaži pot
 • Naziv:
 • Svetovanje za boljšo držo, Sebastjan Šmajgert s.p.
 • Naslov:
 • Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana
 • Davčna št.:
 • 98543768
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 1914 6500 9108 064 (odprt 15.2.2010, DBS d.d.)
 • Odgovorna oseba:
 • Katja Jus
 • Kontaktna oseba:
 • Katja Jus
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Z vami že:

Ali veste, da je najvišje vratno vretence  ATLAS (C1) pri skoraj vseh ljudeh  (98%) zarotiran ? Takšno stanje privede do velikega števila  psihičnih in telesnih motenj ter bolezni, kar pa se lahko popolnoma spremeni! To je odkril René-Claudius Schümperli , Švicar, ki je tudi sam  boleče utrpel izpah (luksacijo) atlasa. Med leti  1993 in 1996 je razvil revolucionarno metodo, ki postavi atlas nazaj na njegovo pravo mesto.

Ta model prikazuje na levo stran rotiran  atlas. Kadar atlas ni v pravilni legi  povzroča, odvisno od rotacije, zmanjšanje odprtine (foramen magnum) lobanje in hrbtenice.   Hrbtenjača, razni živci in živčne poti so s tem pod stalnim pritiskom. Hkrati so stisnjene – in to vedno zaradi rotiranega atlasa – vertebralne arterije, karotida, jugularni veni in limfne poti.

Atlas ne nosi le lobanje, temveč je odgovoren za položaj, ravnotežje in motoriko hrbtenice ter skeleta. Ko je rotiran, povzroča težke motnje in spremembe v drži telesa. Trajni pritisk na hrbtenjačo, možganske živce, krvne žile in limfne poti povzroča težke telesne in psihične motnje, tegobe, bolezni in odvisnosti.

POLOŽAJ, RAVNOTEŽJE IN UPRAVLJANJE
Posledica rotiranega atlasa  so težave in bolezni, npr. glavoboli in bolečine v tilniku, tog vrat, migrene, bolečine v vratni, prsni ali ledveni hrbtenici, poškodbe diskov, skolioza, zgrbljenost (kifoza), ukleščeni možganski in hrbtenični živci, različna dolžina nog zaradi poševne lege medenice, bolečine v kolkih, kolenih, spuščena stopala itd.

VSE POČIVA NA ATLASU
Atlas ne nosi le lobanje, temveč je odgovoren za položaj, ravnotežje in motoriko hrbtenice ter  skeleta. Ko je rotiran, povzroča težke motnje in spremembe v drži telesa. Trajni pritisk na hrbtenjačo, možganske živce, krvne žile in limfne poti povzroča težke telesne in psihične motnje, tegobe, bolezni in odvisnosti.     

RAVNOTEŽJE IN UPRAVLJANJE
Glede na to, da atlas ne nosi le lobanje, ampak je odgovoren za  položaj, ravnotežje in motoriko hrbtenice ter skeleta, ko je rotiran,  povzroča težke motnje in spremembe  v drži telesa. Posledica tega so težave in bolezni, npr. glavoboli in  bolečine v tilniku, tog vrat, migrene, bolečine v vratni, prsni ali ledveni hrbtenici,  poškodbe diskov, skolioza, zgrbljenost (kifoza), ukleščeni možganski in hrbtenični živci, različna dolžina nog zaradi poševne lege medenice, bolečine v kolkih, kolenih, spuščena stopala itd.

ROTIRANA IN POŠEVNA MEDENICA
Rotiran in izpahnjen atlas povzroča rotacijo medenice in nepravilno držo telesa. To povzroči napačno razporeditev sil na kolčna in kolenska sklepa, kar čez čas lahko privede do artritisa in artroze.

PO TRETMAJU
Kasneje je priporočljivo pomagati telesu pri samozdravljenju z redno masažo, bodisi ročno  ali z masažnimi stroji, zlasti v področju tilnika in hrbta, ter z vodnimi masažami in uporabo  različnih kopeli itd. Človeško telo začne delovati bolje, tako da imajo vsa zdravljenja in  terapije zaradi popravljenega položaj atlasa veliko večji učinek. Pomembno je da  pomagamo mišicam, da ponovno osvojijo maksimalno sproščenost in razteznost. Seveda moramo poudariti, da se telesne celice in organi ne morejo obnoviti čez noč. Po odstranitvi rotacije atlasa z metodo - AtlasPROfilax® vsak organizem reagira  drugače, odvisno od psihičnega in fizičnega stanja osebe.

Čeprav se pri mnogih ljudeh hitro pokaže izboljšanje zdravstvenega stanja, morajo nekateri imeti več potrpljenja, še posebej, če njihov organizem ni delal s polno  zmogljivostjo in so imeli kopico težav.  

AtlasPROfilax ® je naravna, osupljivo učinkovita, nemedicinska metoda za preprečevanje in samozdravljenje. Atlasprof ni zdravilec! In ni odgovoren za reakcije v vašem telesu- te so posledica samozdravljenja VAŠEGA telesa zaradi polnega in nemotenega delovanja VAŠIH možganov, ki odgovarjajo za vaše zdravstveno stanje.

Video

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si