Objave

InfoSlovenija
10445
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/175/logonew80768.png

ZAVOD LIFE STYLE COACHING

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitveREIKI TEČAJI

 Individualno po dogovoru
Za pretok Reiki energije moramo biti v to uvedeni, žal tega ne moremo storiti sami, temveč nas mojster Reiki inicira v različne stopnje. Učimo se ga postopno, v določenih časovnih razmikih.
Osnovna, enodnevna Reiki delavnica poteka od 9.00 do 14.00 ure, navadno ob sobotah. Prvi del je uvodni, teoretski, kjer se naučimo osnov Reiki, spoznamo, čemu je namenjen in kako deluje. Drugi del delavnice je praktični, kjer se naučite praktičnih osnov delovanja Reiki.

Za Reiki tečaj ni potrebno nobeneo predznanje ali posebne sposobnosti. Važna je želja in prepričanje, da lahko spremenite vse, kar si želite.
Vabljeni vsi, ki se želite nekaj naučiti.
 
KNJIGA MORAŠ ALI ŽELIŠ?
Naročila tukaj

 

Priročnik Moraš ali želiš? je zbirka konkretnih primerov in izkušenj, ki si jih je Edita Tomič pridobila pri svojem večletnem delu s strankami na osebnih svetovanjih, s poučevanjem in na potovanjih po celem svetu.V prvem delu je opisanih devetindvajset različnih primerov, v katerih opisuje in razloži možne vzroke in globlje, podzavestne vzorce, ki jih nosimo v sebi in nas ovirajo v vsakdanjem življenju, na področju zdravja, medosebnih odnosov ali psihologije. Drugi del priročnika je posvečen grafologiji oziroma grafološki analizi pisave, ki nam je v pomoč pri razkrivanju naše osebnosti ali osebnosti drugih.

Naročila tukaj ----------------------------------------------------------------------------

 

Postavitev družine

Postavitev družine je namenjena vsek, ki se želite osvoboditi družinskih bremen in vezi. To nas zadržuje v določenem stanju, vzbuja se občutek ujetosti in prenašajo se miselni vzorci, kateri so pogost vzrok za dedne bolezni.

 

Naša korenine so sestavni del družinskega drevesa. Rastemo na istih temeljih kot predniki. Družinske zamere, jeza in življenje prednikov vpliva na naše sedanje življenje. Zato je to potrebno počistit in zaživeti v brezpogojni ljubezni do sebe in drugih.

 

Iz svojih izkušenj vem, da je najtežje razrešiti miselne vzorce, strahove in občutke točno na tem področju. To pa zato ker smo čustveno najbolj ranljivi ravno na področju družinskih vezi.

Vsak usodni dogodek v družini otroci prevzamemo nase, kot so:

 

 • ločitev
 • nasilje
 • revščina
 • izločenost s strani družbe

 

In tako naprej. Krivda se zasidra v podzavesti in vedno znova imamo občutek, da nismo vredni in dovolj dobri, da si ne zaslužimo. Ravno tako se obtožujemo, da nismo dosegli tisto, kar starši od nas pričakujejo. Smo jih razočarali in na sebe gledamo enako, se ponižujemo in si ne dovolimo sprejemati nagrade in uspehov. Tudi dediščina je breme, ki nam ga naložijo starši.

 

Kaj lahko razrešite:

 • odnose s starši
 • odnose z otroci
 • odnosi s partnerjem
 • ponovna vzpostavitev moške/ženske energije v družini
 • čiščenje vzorcev na področju samopodobe, denarja, ciljev….
 • strahov in blokade pred partnerskim odnosom.
 • zdravstveno stanje

 

To je delo s katerim boste razrešili marsikatero blokado, ki se je sploh ne zavedate. To je ponovna povezava, ki temelji na brezpogojni ljubezni in razumevanju drugih.

Postavitev družine poteka tako, da izmed udeležencev izberete igralce kot so; oče, mati, otroci, partner itd… Vi ste opazovalec in igralci se postavijo v energetsko stanje svoje vloge. Presenetljivo je to, kako igralci uporabljajo iste besede in kretnje kot oseba katero igrajo. Tako igralec kot oseba, kateri se dela postavitev, razrešujeta svoje blokade.

Nam postavitve družin je, da odvržemo bremena in zaživimo svobodno v brezpogojni ljubezni, katera zdravi na vseh področjih.

GRAFOLOGIJA


Grafološka analiza lahko z veliko natančnostjo ugotovi kakšna oseba ste, kdo so v resnici ljudje pred vami ali kako se boste razumeli s partnerjem.

Grafološka analiza vam pomaga odkriti vaše skrite talente, pregnati notranje strahove in živeti bolj polno življenje...

Pisava je zrcalo naše osebnosti. Z vsako napisano besedo, črko in podrobnostjo na njej namreč pokažemo bralcu kdo v resnici smo. Z osnovni znanjem grafologije lahko iz pisave prepoznate svoje osebnostne lastnosti in osebnostne lastnosti drugih ljudi.

Še več, z resno grafološko analizo pisave boste ugotovili, na katerih osebnostnih področjih ste močni in na katerih bo potrebna kakšna sprememba. Odpravili (ali potrdili) boste dvome ali je vaš partner res pravi za vas in kam usmeriti svojega otroka po končani šoli. Ste zadovoljni s svojo službo ali pa mogoče čutite, da vam je neki drug poklic pisan na kožo…

Na osnovni grafološki delavnici se boste bolj podrobno spoznali z:

- razlago podpisa
- kaj nam pove umestitev rokopisa na papir
- kaj je ritem in takt in kaj povesta o osebnosti
- kaj pove naklon v pisavi
- kakšna je vaša osebnost in pisava

Osnovna grafološka delavnica je namenjena vsem, ki želite preko pisave spoznati sebe, svoje bližnje, partnerje, otroke, mladostnike...


THETAHEALING


Theta Healing je revolucionarna tehnika zdravljena in meditacije, ki omogoča fizično, psihično in duhovno zdravljenje z usmerjenim namenom skozi enotno univer

 

BLOG: http://www.osebnarast.si/blog-2/

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
ZAVOD LIFE STYLE COACHING, osebno in poslovno svetovanje
Davčna št.:
14951738
Naslov:
Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0430 2000 3207 677 (odprt 1.4.2017, NOVA KBM d.d.)
Odgovorna oseba:
Tomič Edita
Kontaktna oseba:
Tomič Edita

Kontaktne osebe

osebno svetovanje reiki tečaji theta healing

Socialno Omrežje