Objave

InfoSlovenija
8518
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew22300.jpg

TEŽAVE S HRBTENICO, MIŠICAMI | ROČNA MASAŽA - FIZIOTERAPIJA MAJCEN, ŠMARJEŠKE TOPLICE

Brezovica 70, Šmarješke Toplice, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Fizioterapija Majcen - fizioterapija in prenočišča!

Vsem, ki imate težave s hrbtenico, mišicami, oteklinami ali čim drugim, vam lahko v naši Fizioterapiji Majcen pomagamo z različnimi fizioterapevtskimi storitvami do boljšega zdravja in počutja.

Ročna masaža je primerna terapija pri splošni utrujenosti, bolečinah v hrbtenici in mišicah ter preobremenjenosti. Z njo dosežemo splošno sprostitev organizma, boljšo cirkulacijo mišic in kože. Z ročno limfno drenažo zmanjšujemo limfedeme - otekline, nastale po različnih operacijah ali poškodbah.

Naša fizioterapija je sodobno opremljena, saj pri svojem delu uporabljamo različne aparate za izvajanje elektroterapije - IF, DD, TENS, LASER ( pri bolečinah, za hitrejše celjenje ran, idr ...), ULTRA ZVOK, aparat za dvo ali štiricelično galvanizacijo.

V manjši telovadnici (do 12 oseb) izvajamo individualno telovadbo. Od oktobra do maja vam nudimo vodene skupinske vaje, primerne za vse, ki želite ohranjati in skrbeti za svoje zdravje, dobro počutje in prijetno druženje. Pri tem uporabljamo različne pripomočke - blazine, terapevtske žoge, elastične trakove, palice,...

Pacienti z DELOVNIM NALOGOM se lahko naročijo po telefonu
07 / 30 73 659 ali osebno.
Samoplačnike naročamo na terapijo izven ordinacijskega časa.

Cenik in ordinacijski čas

Cenik je na voljo TUKAJ.

Ordinacijski čas je na voljo TUKAJ.


PRENOČIŠČA

Šmarješke Toplice so od Novega mesta oddaljene 12 km. Ob avtocesti  Ljubljana - Zagreb je odcep Otočec, od koder je še  5 km vožnje do Šmarjeških Toplic.

Nas kraj leži v zavetju prečudovite dolenjske pokrajine, ki jo obdajajo in  bogatijo griči, porasli z gozdovi in vinogradi, v nižinah pa travniki, potoki in prelepe pešpoti  za prijetne sprehode. Predalpska klima blagodejno vpliva na splošno počutje, zato je naš kraj kot nalašč za dopustniški počitek. Šmarjeske Toplice slavijo po svoji termalni vodi (32*C), katere zdravilni učinek  je poznan daleč naokoli.

Nudimo vam 4 turistične sobe, od tega 1 enoposteljno sobo, 1 dvoposteljno sobo in 2 sobi z dvema oz. s tremi lezišči. Vsaka soba ima televizor, kopalnico in WC.

Sobe oddajamo od maja do oktobra.

Gostje lahko koristijo skupno jedilnico in kuhinjo, kjer si lahko po želji sami pripravijo obroke hrane. Vsaka soba ima na voljo svoj hladilnik, ki se nahaja v jedilnici.

Na veliki pokriti terasi  lahko posedite ob zajtrku ali drugih obrokih, se  sprostite in preživite prijetne trenutke ob igranju različnih družabnih iger, klepetu, ...

Streljaj od nas se nahaja Zdravilišče Šmarješke Tolice s svojim prelepim, z najrazličnejšimi rastlinami obogatenim parkom, kjer si lahko ogledate indijske ali rdeče lotose, nabirate pozitivno energijo ob potoku Toplica ali pa si  natočite vodo pri fontani žene z vrčem.

Šmarješke Toplice so znane po visoko kakovostni termalni vode, ki ima zdravilne učinke na kardiovaskularne bolnike (uravnava krvi pritisk). Kopanje v termalni vodi deluje blagodejno in pomirjajoče tudi na psihično počutje ljudi in skupaj z lepoto narave nudi ambijent, v katerem se sprostite in pozabite na vsakodnevne težave in probleme, ki vas spremljajo v vsakodnevnem življenju.

Ob lepem vremenu se lahko odpravite na krajše sprehode na bližnje griče, od koder lahko uživate prelep razgled na prostrane gozdove, polja in vinograde. Kolesarski potep po naši okolici pa vam bo razkrill še druge lepote: cerkev v Šmarjeti, na Vinjem vrhu, starinske koče in prečudovito naravo, katera vas bo spremljala na vsakem koraku.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Brezovica 70, Šmarješke Toplice, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Fizioterapija Majcen, terapija, svetovanje in trgovina d.o.o.
Davčna št.:
25607413