Objave

InfoSlovenija
5192
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew12298.jpg

ZOBNOPROTETIČNI IZDELKI, MEJODENT, POSTOJNA

Kraška ulica 3, 6230, Postojna, Notranjsko-kraška
+386(0)8 1610362

Galerija

Predstavitev storitve

V našem laboratoriju Mejodent vam nudimo vse storitve, ki so vezane na izdelavo zobnoprotetičnih izdelkov, tako za zobne ordinacije kot druge laboratorije. V ta namen imamo sestavljena dva programa ponudb, laboratorijski in ordinacijski.

Naša največja prednost je, da imamo lastno logistično službo in lahko opravljamo storitve na področju celotne Slovenije. Trenutno opravljamo storitve v štirih področjih, Postojni, Sežani, Novi Gorici in Kranju.

Sami poskrbimo za prevzem in oddajo blaga, tako, da naši partnerji nimajo nobenih stroškov z dostavo ali s pošto. Samo dostavo prilagajamo glede na želje partnerjev, tako pri kraju kot pri uri.


Laboratorijski program
Za partnerske laboratorije izdelujemo ulite baze, ki jih delimo na zahtevne, nezahtevne in lasersko lotane na ogrodje. Limanja ceka-jev in vgradnje drugih polzil dodatno NE zaračunavamo. Pri zahtevnih kombiniranih delih lahko opravimo tudi rezkanje le teh, kar je plačljivo po ceniku.

Nudimo tudi storitve laserskega lotanja in ravnanja zvitih mostičkov, kot popravil nepopolno ulitih del v vseh kovinah na trgu. Pri povečanem obsegu del vam lahko tudi izdelamo ogrodja v kovini po lastni izbiri. Tu sledimo vašim zahtevam glede oblik.

Ordinacijski program
Izdelujemo vsa kombinirana dela, od konusov, teleskopov, keramika v kombinaciji z vlito bazo, fasetiranje v kombinaciji z vlito bazo, gredi, z jahači ali brez, polzili po izbiri strank, in fasetirnimi materiali po izbiri strank

Stranke si lahko same izberejo tudi konfekcijske zobe. Tu moramo poudariti, da so osnovni ivoklarjevi zobje že vključeni v ceno izdelka. Ostali zobje se doplačajo po ceniku.

Faz kot so grizni robniki in funkcijske žlice v sklopu dela NE zaračunavamo, zaračunajo se le v primeru, ko laboratorij dela ne opravi v celoti oziroma v primeru, ko to zahteva zavarovalniški program.


Vir: http://www.mejodent.si

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Kraška ulica 3, 6230, Postojna, Notranjsko-kraška

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Mejodent, zobotehnični laboratorij, Martin Mejak s.p.
  • Naslov:
  • Rožna 6, 6230, Postojna
  • Davčna št.:
  • 45323542
  • Faks:
  • +386(0)8 1610362