Objave

InfoSlovenija
5436
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew27230.jpg

KINOLOŠKO DRUŠTVO AGILITY ILIRIJA, LJUBLJANA

Vodnikova cesta 155, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Naša mala šola je idealen začetek za vse, ki si želijo aktivnega sobivanja s psom. Nudi vse osnove za uspehe na nadaljnih področjih šolanja (agility, rally obedience, obedience, freestyle, frisbee, …), saj vsebuje elemente vseh teh športov, primerna pa je tudi za vse ostale, ki jih šolanje psov zanima in veseli. Naše vodilo je, da je zaposlen pes priden pes, zato je naš program zelo obsežen in zahteva vsakodnevno ukvarjanje s psom.

Poleg klasicne poslušnosti (poleg, sedi, prostor, odlaganje, odpoklic, itd.) veliko delamo na razvijanju kakovostnega odnosa človek-pes, igri, učenju trikov, razvijanju samostojnega mišljenja in samoiniciativnosti, motorike, sposobnosti koncentracije kljub motečim dejavnikom, veselju do dela in sodelovanja z vodnikom in pa seveda na samem izobraževanju vodnikov. Naš končni cilj so vodniki, ki razumejo zakonitosti šolanja in bodo sposobni v nadaljnjih letih skupnega življenja s psom le-tega naučiti vsega, kar si bodo zaželeli in ne le klasičnih vaj poslušnosti.

V malo šolo sprejemamo vse pse od drugega meseca starosti naprej, tudi odrasle, toda – mlajši kot so, lažje je delo, zato vpis priporočamo čimprej. Predvideni začetki so vsak februar, april, avgust in september, skupine pa se zapolnejo bistveno prej, zato si je mesto potrebno rezervirati čimprej. Tečaj traja skoraj tri mesece, 2x na teden po polno uro in je primeren samo za vodnike, ki so se pripravljeni veliko ukvarjati s svojimi kužki in vsak dan vaditi doma ter jih delo s psi zanima in veseli.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Vodnikova cesta 155, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kinološko društvo Agility Ilirija
Davčna št.:
47488409
Kontaktna oseba:
Manca Mikec

Socialno Omrežje